Keman Çalma Görsel Eğitim

katatoniaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keman.jpg

Bir çoğumuz televizyonda izlerken veya bir eğlence ortamında müzik aletlerini ustaca kullanan müzisyenlere gıpta ile bakmışızdır. Belkide keşke bende çalabilseydim diye içinden geçirenleriniz olmuştur. Bu müzik aletlerinin içinde bana göre en içli ve dinlerken huzur bulduğum çalgı aleti kemandır. Nota dersleride mevcuttur.

Fakat diğer müzik aletlerinde olduğu gibi Keman çalmakda nota bilgisi gerektirmektedir. Birçoğumuzun belkide Nota eğitimi alacak zamanı veya Kurslara ayıracak bütçesi olmayabilir.

İşte tam sözün burasında hem kursa gidip gelme sorununu ortadan kaldıran hemde ücretsiz olan bir Eğitim setini paylaşıyorum sizinle.

CD 1: http://www.fileserve.com/file/CkebPht

CD 2: http://www.fileserve.com/file/N6tJz7r

ozzy4tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süper yaa çok güzel bir konu teşekkür ederim.

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Hah güzel oldu keman var ama çalmak çok sor. Sırf bunaldığım zamanlarda rahatlamak için. Bir uğraş amaçlı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de bir keman almak istiyorum. sadece gıygıy yapayım yeter, maksat kafa dağılsın. bazı günlerde o gürültü bana vanessa mae'nin solosu gibi gelir. :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
66
Bunları çok acil almam lazım ama farklı link varmı acaba?

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
ben de bir keman almak istiyorum. sadece gıygıy yapayım yeter, maksat kafa dağılsın. bazı günlerde o gürültü bana vanessa mae'nin solosu gibi gelir. :)

Keman çalmak çok zor çooook.Benim eller küçük bir o teli tut bir bu teli tut.Sonra kemanı boynunda sabitle,keman yayını tellere dik olacak şekilde sürt. İki de bir akort et.Daha almadıysan biraz daha düşün ben biraz acele ettim keşke başka bir enstrüman düşünseymişim keman bana göre değilmiş.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Telli çalgılarla hiç aram yok, geçen düğünde kemençeden ses çıkarmaya çalıştım olmadı :D

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar linki henüz indirmedim indiren varsa yorum bekliyorum nota yerlerini ezberleme konusunda zorluk çekiyorum işimi görür mü? yoksa hiç indirmiycem şimdiden teşekkür ederim iyi günler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
keman çalmak çok zor 1 2 yılda olcak iş değil çalarsınız ama rezalet seslet çıkar o tonu tutturmak güzel ses çıkarmak kolay olak bişey değil çalıyorum çünkü sanmayın yanlış calısıyosunuzdur.