Kemal Kılıçtaroğlu Sezgin Tanrıkul'u Baş Danışmanı yaptı.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
CHP'li isimlerin bile rahatsız olduğu hatta kurultayda üyeler tarafından Parti Meclisine seçilmeyen Sezgin Tanrıkulu. Kemal Kılıçtaroğlu tarafından atama yolu ile Baş Danışmanı yapılmış. Daha önceleri Kurultay üyeleri tarafından ismi çizilen Tuncay Özkan'da başkan'ın ataması ile PM'de görev almıştı.

Not: Açıkçası Kemal Kılıçtaroğlu ne yapıyor ne yapmak istiyor ne hedefliyor gerçekten anlamıyorum. Canan Kaftancıoğluna sahip çıkıyor Sezgin Tanrı Kuluna Sahip çıkıyor. Adam devlet İHA SİHA kullanmasın Teroristleri vurmasın diyen birisi. Terör cenazelerinde fotoları olan bir isim. CHP gerçekten bana İktidar olmamak için çabalıyor zorluyor gibi geliyor... Bazı kesimler CHP-HDP ittifakının adımları şeklinde yorumluyor bu atamayı.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
İktidar falan olamaz.

Ama burada ki Demokrasi anlayışı efsane. 1300 delegeyi sen seçiyorsun onun 1251'i seni seçiyor. Kendi seçtiğin delegeler senin listenden 3-5 ismi Parti Meclisine sokmuyor. ( Kağıt verip bakın bunları bunları seçeceksiniz demene rağmen. ) Ama ne oluyor Demokraside çağreler tükenmiyor ve PM dışı kalan Tucay Özkan'ı Dışarıdan atıyor PM ine daha sonra Sezgin Tanrıkulunuda Baş danışmanı yapıyor oda otomatikman PM üyesi oluyor tam bir demokrasi örneği... Delegeler istemiyor ama başkan zorla alıyor gene.

HDP'den 3-5 oy alacam diye yapamayacakları yok yazık gerçekten yazık. Şu ülkede kaliteli muhalefet göremiyecez. Sabah akşam Erdoğan'a tek adam deyip yapılanlara gel... Alenen HDP'ye göz kırpma ittifaka hazır ol demek diye yorumlanıyor bu atama.

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,904
terörist seviciler iyice koltuklarına yerleşti. hdp=chp denklemi iyice kendini hissettirmeye başladı. seçimlere de zaten ortak giriyorlar. benim garibim chpli seçmenim de Atatürk'ün partisine oy verdiğini zannediyor.