OzkanK.
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 13,064
CHP'li isimlerin bile rahatsız olduğu hatta kurultayda üyeler tarafından Parti Meclisine seçilmeyen Sezgin Tanrıkulu. Kemal Kılıçtaroğlu tarafından atama yolu ile Baş Danışmanı yapılmış. Daha önceleri Kurultay üyeleri tarafından ismi çizilen Tuncay Özkan'da başkan'ın ataması ile PM'de görev almıştı.
Not: Açıkçası Kemal Kılıçtaroğlu ne yapıyor ne yapmak istiyor ne hedefliyor gerçekten anlamıyorum. Canan Kaftancıoğluna sahip çıkıyor Sezgin Tanrı Kuluna Sahip çıkıyor. Adam devlet İHA SİHA kullanmasın Teroristleri vurmasın diyen birisi. Terör cenazelerinde fotoları olan bir isim. CHP gerçekten bana İktidar olmamak için çabalıyor zorluyor gibi geliyor... Bazı kesimler CHP-HDP ittifakının adımları şeklinde yorumluyor bu atamayı.
www.ensonhaber.com
Not: Açıkçası Kemal Kılıçtaroğlu ne yapıyor ne yapmak istiyor ne hedefliyor gerçekten anlamıyorum. Canan Kaftancıoğluna sahip çıkıyor Sezgin Tanrı Kuluna Sahip çıkıyor. Adam devlet İHA SİHA kullanmasın Teroristleri vurmasın diyen birisi. Terör cenazelerinde fotoları olan bir isim. CHP gerçekten bana İktidar olmamak için çabalıyor zorluyor gibi geliyor... Bazı kesimler CHP-HDP ittifakının adımları şeklinde yorumluyor bu atamayı.

Sezgin Tanrıkulu, Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı oldu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nu başdanışman olarak görevlendirdi.