Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOGG'un fabrika açılış törenine katılmayacak olması !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OzkanK.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
@OzkanK. ben kim olursa olsun (teröristler hariç) RTE'den daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum, isterse 8 saat kaybolsun isterse yerli (%1 yerliydi sanırm) ve Dünya geneline açılacacak firmanın açılış törenine gelmesin. Benim desteklediğim belirli bir parti yok, (teröristleri asla desteklemem) kim gelirse gelsin artık. Zaten adaylar belli öyle rastgele, tanımadığımız kişide gelmez. Bunu konu hakkında tartışmayın bence.
Onun yazacağını ben yazayım, RTE dışındaki herkes öyle hdp yandakçıso CHP mi gelsin iyi parti mi gelsin hepsi öyle

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Onun yazacağını ben yazayım, RTE dışındaki herkes öyle hdp yandakçıso CHP mi gelsin iyi parti mi gelsin hepsi öyle
İyi Parti'nin vaat ettiği şeyler gerçekten güzel bence, teröristleri vs. desteklemiyorsa 18 yaş üstü olsaydım ona oy atardım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
@OzkanK. ben kim olursa olsun (teröristler hariç) RTE'den daha iyi iş çıkaracağını düşünüyorum, isterse 8 saat kaybolsun isterse yerli (%1 yerliydi sanırm) ve Dünya geneline açılacacak firmanın açılış törenine gelmesin. Benim desteklediğim belirli bir parti yok, (teröristleri asla desteklemem) kim gelirse gelsin artık. Zaten adaylar belli öyle rastgele, tanımadığımız kişide gelmez. Bu konu hakkında tartışmayın bence.
Yeni bir Ekmek için Ekmelettin çıkarsa sorgulamam Tıpış tıpış veririm diyorsun yani !!!

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Yeni bir Ekmek için Ekmelettin çıkarsa sorgulamam Tıpış tıpış veririm diyorsun yani !!!
Şu an AKP, hdp ve mhp haricindeki bütün partiler sağlıklı şeyler vaat ediyor sanırım, yani evet tıpış tıpış veririm (AKP'de iyi şeyler vaat ediyor ama sıfır icraat :D :D)

Ve Ekmelettin umrumda değil.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Şu an AKP, hdp ve mhp haricindeki bütün partiler sağlıklı şeyler vaat ediyor sanırım, yani evet tıpış tıpış veririm.
Hdp yi bende sevmiyorum ama tek adamlık denilen ucube sistemin ortadan kalkması için Kürtlerin oylarına ihtiyaç var.Seçimi sadece kazanmak yetmiyor.Mecliste üstünlüğü alıp bu ucube sistemi ortadan kaldırmak şart yoksa bu sistemde hangi parti gelirse gelsin gidişat iyi olmayacak.

irsuya

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,253
Hdp yi bende sevmiyorum ama tek adamlık denilen ucube sistemin ortadan kalkması için Kürtlerin oylarına ihtiyaç var.Seçimi sadece kazanmak yetmiyor.Mecliste üstünlüğü alıp bu ucube sistemi ortadan kaldırmak şart yoksa bu sistemde hangi parti gelirse gelsin gidişat iyi olmayacak.
Irkçı değilim ama çevremdeki bütün Kürtler içten içe pkkyı ve gerillaları destekliyor, hiçbirine güvenim kalmadı benim.

Ben HDP'nin lider olmasındansa Erdoğana katlanırım daha iyi. Aslında hayat pahalılığını biraz düşürüp teknolojik bütün cihazlara vergi indirimi yapsa, birazda eğitim sistemine önem verse...

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Irkçı değilim ama çevremdeki bütün Kürtler içten içe pkkyı ve gerillaları destekliyor, hiçbirine güvenim kalmadı benim.

Ben HDP'nin lider olmasındansa Erdoğana katlanırım daha iyi. Aslında hayat pahalılığını biraz düşürüp teknolojik bütün cihazlara vergi indirimi yapsa, birazda eğitim sistemine önem verse...
Hocam Hdp nin geçmişteki gibi Pkk ile bağlantısı yok.Selahattin Demirtaş niye içerde? Hiç düşündün mü? Geçmişte Pkk ile bağlantısı olduğu için içeri alındı.Bu AKP nin Hdp dahil bütün partilere verdiği bir gözdağıdır.AKP bütün partilerin Pkk ile arasına mesafe koymasını istiyor.Bu konuda emin ol taviz vereceklerine ihtimal vermiyorum.Ortada böyle bir durum varken Hdp nin geçmişteki gibi Pkk ile samimiyet kuracağına ihtimal vermiyorum.CHP de Kılıçdaroğlu “Bütün partiler Pkk ile arasına mesafe koymalı” dedi.CHP böyle bir şey olduğunda emin ol Hdp ile olan bütün bağını koparır.Birde mesele sadece hayat pahalılığı değil.Ülkede hukuk,yargı diye bir şey kalmadı.Belki duymuşsundur bu ülkede genç bir müzisyen öldürüldü.Öldürülme gerekçesi istek şarkısını bilmemesi.Bu çocuğu öldürenler devlet dairesinde görev alan kişiler.Sen bugün KPSS ye girip yüksek puan aldın diyelim.Seni mülakata alıyorlar.Mülakatı geçsen bile seni almıyorlar.Devlet memuru olman için tek yol torpil.Eğer AKP Li bir milletvekili tanıdığın yoksa atanamıyorsun.Böyle kaç tane insanın hakkı yendi biliyor musun? Ülke bir çok noktada dibe vurdu.Ülkenin kendine gelmesi için tek yol AKP nin siyasetten silinip,ülkenin başına bela ettiği tek adamlık sisteminin ortadan kaldırılmasıdır.

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hocam Hdp nin geçmişteki gibi Pkk ile bağlantısı yok.Selahattin Demirtaş niye içerde? Hiç düşündün mü? Geçmişte Pkk ile bağlantısı olduğu için içeri alındı.Bu AKP nin Hdp dahil bütün partilere verdiği bir gözdağıdır.AKP bütün partilerin Pkk ile arasına mesafe koymasını istiyor.Bu konuda emin ol taviz vereceklerine ihtimal vermiyorum.Ortada böyle bir durum varken Hdp nin geçmişteki gibi Pkk ile samimiyet kuracağına ihtimal vermiyorum.CHP de Kılıçdaroğlu “Bütün partiler Pkk ile arasına mesafe koymalı” dedi.CHP böyle bir şey olduğunda emin ol Hdp ile olan bütün bağını koparır.Birde mesele sadece hayat pahalılığı değil.Ülkede hukuk,yargı diye bir şey kalmadı.Belki duymuşsundur bu ülkede genç bir müzisyen öldürüldü.Öldürülme gerekçesi istek şarkısını bilmemesi.Bu çocuğu öldürenler devlet dairesinde görev alan kişiler.Sen bugün KPSS ye girip yüksek puan aldın diyelim.Seni mülakata alıyorlar.Mülakatı geçsen bile seni almıyorlar.Devlet memuru olman için tek yol torpil.Eğer AKP Li bir milletvekili tanıdığın yoksa atanamıyorsun.Böyle kaç tane insanın hakkı yendi biliyor musun? Ülke bir çok noktada dibe vurdu.Ülkenin kendine gelmesi için tek yol AKP nin siyasetten silinip,ülkenin başına bela ettiği tek adamlık sisteminin ortadan kaldırılmasıdır.
Yavv hee hee HDP çok iyi bir parti zaten ! Muhalefetede tek adamcılık yok zaten !
Tam demokrasi var dimi ? sadece 12 yılda 10 seçim kaybetmiş liderlik vasfı olmayan KK yi ve Sezgin Tanrıkulu Canan Kaftancıoğlu gibi isimleri savunmaya devam et sen. HDP ittifakıda alkışla 3-5 oy için her tavizi ver...

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Yavv hee hee HDP çok iyi bir parti zaten ! Muhalefetede tek adamcılık yok zaten !
Tam demokrasi var dimi ? sadece 12 yılda 10 seçim kaybetmiş liderlik vasfı olmayan KK yi ve Sezgin Tanrıkulu Canan Kaftancıoğlu gibi isimleri savunmaya devam et sen. HDP ittifakıda alkışla 3-5 oy için her tavizi ver...
Hdp ye çok iyi diyen yok.Tek adamlık sisteminin ortadan kalkması için Kürtlerin oyları şart.Sana daha öncede yazdım.Hdp eğer Pkk ile bir bağı varsa AKP bunu ortaya çıkartıp mahkemede kanıtları sunup Hdp yi kapatıp bütün milletvekillerini içeri atabilir.AKP yi bu konuda engelleyen yok.Sezgin Tanrıkulunu hiçbir zaman savunmadım.TSK nin kimyasal silah kullandığını iddia eden birinin CHP de milletvekilliği yapması bana zaten normal gelmiyor.Günümüzde değişmeyen bir gerçek var oda “Bakkaldan en kral pirincide alsan ayıklamaya başladığında içinde ufak tefek çürükler çıkabiliyor” Sezgin Tanrıkulu gibi adamlar her partide var.AKP de yok mu zannediyorsun? AKP de Cumhuriyete nefret kusan Sezgin Tanrıkulu kafasında bir adam var.Sen şimdi utanmadan sıkılmadan onu da savunursun.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Tek adamlık sisteminin ortadan kalkması için Kürtlerin oyları şart.

Bu sistem HDP'nin işine yarıyor. HDP çıkarı olmadan neden sistemi değiştirsin sizce? Muhalefeti istekleri ile sömürecektir...

.Hdp eğer Pkk ile bir bağı varsa AKP bunu ortaya çıkartıp mahkemede kanıtları sunup Hdp yi kapatıp bütün milletvekillerini içeri atabilir.

Bunu neden AKP yapmak zorunda ? sen bir vatandaş olarak bazı şeyleri göremiyor musun veya anlayamıyor musun? Biz sırtımızı şuna buna dayadık ne demek( Orada terör örgütü isimleri var.) biz Apo'nun heykelini dikecez ne demek. Vb bir sürü icraat ve eylem var.

Sezgin Tanrıkulunu hiçbir zaman savunmadım

2010 yılında Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geçti ve o zamandan beri CHP'den üst düzey görevlerde Sezgin Tanrıkulu ve söylemleri ve dünya görüşü hiç değişmedi o günden beri aynı şeyleri söylüyor aslında !!!
Bakkaldan en kral pirincide alsan ayıklamaya başladığında içinde ufak tefek çürükler çıkabiliyor”

Neden ayıklan mıyor işte 12 yıl olmuş ?

Not: Ayrıca bu yazdıkların halen daha TOGG' açılışına gitmemelerini açıklamıyor. EN kötü CHP'den bir isim bile yollamak bu kadar mı zor ? Neyin kini neyin nefreti bu ?

Yarın öbür gün kazara CHP iktidar olsa AKP'li isimlerede aynı şekilde davranma hakkı geçiyor eline böyle yaparak. Sonra neden ülkede kutuplaşma var neden ayrışma var dememek lazım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Biz yaparız biizz, biz biliriz bizzz.

Şu sözün tamamen bomboş bir söz, şunu yazarken kendin bile güldüğüne eminim ?

HDP kapatılsa en çok ses kimden çıkacak sence ?

Şuan bile HDP'li vekillerin dokunulmazluklarını kaldırmaya yanaşmayanlar kim ?

Sabah akşam HDP'ye selam çakacam şirin görünecem diye susanlar kim şöyle yapmayın kendinizi çocuk gibi... Her şeyi görüp bilip ama bilmemeze yatmanız yok mu...

Yarın öbürgün bak gör HDP kapanacak muhalefetin söyleyeceği laf demokrasiye hançer AKP bu işte yasakçı parti demokrasimizin incisi HDP'yi kapattılar diye yaygara kopartacaklar sanki bilmiyoruz.

Selahattin Demirtaş'ı HDP bile umursamaz iken sabah akşam bizi seçim serbest bırakacaz diyenler kim ? Yok KHK ile görevden alınanları geri getirecez diyenler kim !!! Veya sabah akşam Gezi direnişine selam olsun diyenler kim !!!

Not: Parti kapatmayı geçtim aldıkları hazine yardımı kesilse ve çoğu isime siyasi yasak gelmesi daha faydalı olacaktır. Ama HDP'de resmen parti kapatılsın diye zorluyor...

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
HDP kapatılsa en çok ses kimden çıkacak sence ?

Şuan bile HDP'li vekillerin dokunulmazluklarını kaldırmaya yanaşmayanlar kim ?

Sabah akşam HDP'ye selam çakacam şirin görünecem diye susanlar kim şöyle yapmayın kendinizi çocuk gibi... Her şeyi görüp bilip ama bilmemeze yatmanız yok mu...

Yarın öbürgün bak gör HDP kapanacak muhalefetin söyleyeceği laf demokrasiye hançer AKP bu işte yasakçı parti demokrasimizin incisi HDP'yi kapattılar diye yaygara kopartacaklar sanki bilmiyoruz.

Selahattin Demirtaş'ı HDP bile umursamaz iken sabah akşam bizi seçim serbest bırakacaz diyenler kim ? Yok KHK ile görevden alınanları geri getirecez diyenler kim !!! Veya sabah akşam Gezi direnişine selam olsun diyenler kim !!!

Not: Parti kapatmayı geçtim aldıkları hazine yardımı kesilse ve çoğu isime siyasi yasak gelmesi daha faydalı olacaktır. Ama HDP'de resmen parti kapatılsın diye zorluyor...
Senin anlayamadığın nokta ne biliyor musun? Sen Hdp yi haklı gerekçelerle kapatırsan sana kimse tepki koymaz.Sen kanunları uygulamak yerine geçmişe göre karar verirsen kanunlara,hukuğa inanan her insan buna tepki koyar.Sen diyorsun ki Hdp geçmişte şunu şunu yaptı.Senin mantığınla gidersek içişleri bakanının Sedat Peker le miting yaptığı için siyaseti bırakması lazım.Senin savunduğun hükümet kanun,hukuk,yargı dinlemiyor.Bu unsurları yok sayıyor.Bozuk plak gibi yok selam çaktı yok şunu yaptı gibi boş şeyler yazıyorsun.

Son düzenleme:

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Senin anlayamadığın nokta ne biliyor musun? Sen Hdp yi haklı gerekçelerle kapatırsan sana kimse tepki koymaz.Sen kanunları uygulamak yerine geçmişe göre karar verirsen kanunlara,hukuğa inanan her insan buna tepki koyar.Sen diyorsun ki Hdp geçmişte şunu şunu yaptı.Senin mantığınla gidersek içişleri bakanının Sedat Peker le miting yaptığı için içeri atılması lazım.Senin savunduğun hükümet kanun,hukuk,yargı dinlemiyor.Bu unsurları yok sayıyor.Bozuk plak gibi yok selam çaktı yok şunu yaptı gibi boş şeyler yazıyorsun.
Hardcoreeeee

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Senin anlayamadığın nokta ne biliyor musun? Sen Hdp yi haklı gerekçelerle kapatırsan sana kimse tepki koymaz.Sen kanunları uygulamak yerine geçmişe göre karar verirsen kanunlara,hukuğa inanan her insan buna tepki koyar.Sen diyorsun ki Hdp geçmişte şunu şunu yaptı.Senin mantığınla gidersek içişleri bakanının Sedat Peker le miting yaptığı için siyaseti bırakması lazım.Senin savunduğun hükümet kanun,hukuk,yargı dinlemiyor.Bu unsurları yok sayıyor.Bozuk plak gibi yok selam çaktı yok şunu yaptı gibi boş şeyler yazıyorsun.

Yaa daha şimdiden muhalefetten sesler yükseliyorda. Kapatılsa ne olacak Allah bilir. Halen daha HAKLI GEREKÇE varsa diyon. Sen fark edemiyon mu ne yaptıklarını görmüyon mu? Daha ne yapmaları lazım sence ? Böyle bir parti avrupada ABD'de barınabilir mi sence ?

TSK için PKK'nın kanalına çıkıp arkada 17 Gerillamız Kadledildi yazan bir kanalda Kimyasal silah kullanmış TSK diyen Türk Tabipler Birliği başkanı gözaltına alındı sadece ( Tutuklanmadı bile daha. ) İlk tepki CHP'den geldi hemen twiit atmalar böyle iş olmazlar sahip çıkmalar. Sen ne anlatıyorsun daha?

Veya Sezgin Tanrıkulu hemen soru önergesi vermeye kalkıyor TSK hakkında ne anlatıyorsun daha ?

Daha bu tarz konularda BİRLİK OLAMIYORUZ... HDP'yi kınama ve terör ile arana mesafe koy demede bile birlik olamıyoruz. AKP ve MHP mesela HDP'nin bayramlarını kutlamıyor etkinliklerine çağırmıyor. Ama CHP her bayram özel çiçek çikolatalar kutlamalar davet etmeler birlikte etkinlik yapmalar !!! Sonra HDP neden böyle diye ağlaşıyorsunuz birde...

3-5 oy için HDP'ye şirin görünecem diye her şeye sessiz kalan hatta TEZKERELERE bile hayır oyu veren CHP madem öyle kapatın abi deyip yılrılmaya çalışıyor.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Yaa daha şimdiden muhalefetten sesler yükseliyorda. Kapatılsa ne olacak Allah bilir. Halen daha HAKLI GEREKÇE varsa diyon. Sen fark edemiyon mu ne yaptıklarını görmüyon mu? Daha ne yapmaları lazım sence ? Böyle bir parti avrupada ABD'de barınabilir mi sence ?

TSK için PKK'nın kanalına çıkıp arkada 17 Gerillamız Kadledildi yazan bir kanalda Kimyasal silah kullanmış TSK diyen Türk Tabipler Birliği başkanı gözaltına alındı sadece ( Tutuklanmadı bile daha. ) İlk tepki CHP'den geldi hemen twiit atmalar böyle iş olmazlar sahip çıkmalar. Sen ne anlatıyorsun daha?

Veya Sezgin Tanrıkulu hemen soru önergesi vermeye kalkıyor TSK hakkında ne anlatıyorsun daha ?

Daha bu tarz konularda BİRLİK OLAMIYORUZ... HDP'yi kınama ve terör ile arana mesafe koy demede bile birlik olamıyoruz. AKP ve MHP mesela HDP'nin bayramlarını kutlamıyor etkinliklerine çağırmıyor. Ama CHP her bayram özel çiçek çikolatalar kutlamalar davet etmeler birlikte etkinlik yapmalar !!! Sonra HDP neden böyle diye ağlaşıyorsunuz birde...

3-5 oy için HDP'ye şirin görünecem diye her şeye sessiz kalan hatta TEZKERELERE bile hayır oyu veren CHP madem öyle kapatın abi deyip yılrılmaya çalışıyor.
Kanunlara,hukuğa bağlı kalmak niye bu kadar zorunuza gidiyor? Bir insanı yada birilerini yargılamak çok mu zor? Kafandan kurmuşsun saçma sapan yorumlar yapıyorsun.Senin Cumhuriyete nefret kusan milletvekilini bile savunman (AKP basın sözcüsü,Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğanın yapılan açıklamaya tepki göstermesine rağmen) senin bazı şeyleri mantıklı yorumlamadığını fazlası ile kanıtlıyor.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kanunlara,hukuğa bağlı kalmak niye bu kadar zorunuza gidiyor? Bir insanı yada birilerini yargılamak çok mu zor? Kafandan kurmuşsun saçma sapan yorumlar yapıyorsun.Senin Cumhuriyete nefret kusan milletvekilini bile savunman (AKP basın sözcüsü,Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğanın yapılan açıklamaya tepki göstermesine rağmen) senin bazı şeyleri mantıklı yorumlamadığını fazlası ile kanıtlıyor.

Muhalefette ana sorun bu işte :(

Muhalefetin her yanlışına ama AKP'de şunu yaptı deyip alakasız bir örnek ortaya atıp kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz...

Ne oldu şimdi bunu deyince CHP ak pak doğru yapan parti mi olmuş oluyor ? Ben Terör diyom mesafe koymama diyom şirin görünmek için sessiz kalmak çoğu zaman savunmak diyom. Ama dıdısının dıdısıda şunu dedi diyorsun alakasız bir şekilde...

Adamın söylediğini bir daha dinle Cumhuriyet ile ne alakası var söylediğinin Harf inkilabını eleştiriyor kendince. Beğenirsin beğenmezsin söylediğini ama TSK kimyasal silah kullandı demek ile aynı şey mi bu ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Öztrak'a, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerli otomobil TOGG'un fabrika açılış törenine davet edilip edilmediği soruldu.

Öztrak, Kılıçdaroğlu'na TOGG'un fabrika açılışı için davet geldiğini ancak Kılıçdaroğlu'nun davete katılmayacağını açıkladı.

Öztrak, "Davete Sayın Genel Başkanımızın katılmayacağını bildiririz." ifadelerini kullandı.

Not: Muhalefet neden bu tarz yerli ve milli projelere arka çıkmaz! Açılışında bulunsa desteklese ne zararı olurdu ? 29 Ekim gibi bir günde orada bulunsa ne kaybederdi?

Not2: Eğer Kemal Kılıçdaroğlu bu açılışa katılsa Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kendisine bir TOGG hediye edileceği konuşuluyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabamı daha değerli Cumhuriyet mi

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arabamı daha değerli Cumhuriyet mi

Alakaya çay demlelik bir durum gene. Lütfen azcık kaliteli ve seviyeli muhaliflik yapın lütfen artık ya...

Konu muhalefet liderinin ülkesine bir kadmadeğer olacak bir yerli araba fabrikasının açılışına katılmaması. Sen gidiyon bana dıdısının dıdısı kutlamaya katılmamış diyon.
Ne oldu şimdi Elazığ'da iki vekil kutlamaya katılmadı ise Kemal Kılıçdaroğlu haklı mı oldu ? ( Sorsam Elazığ'ı haritada gösteremezsin seni biraz tanıdıysam. )

Elazığ'lı vekillerin Elazığda yaşadığı bile şüpheli adamlar Ankarada mı veya TOGG açılışına mı geldi bilemem. Lakin orada protokol diye bir şey var. Protokolide Vali temsil eder gerisi gitse ne olur gitmese ne olur. ( Sosyal medya hesaplarından kutlamasını tebriğini yapmış adamlar. )

Son düzenleme:

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Alakaya çay demlelik bir durum gene. Lütfen azcık kalite ve seviyeli muhaliflik yapın lütfen artık ya...

Konu muhalefet liderinin ülkesine bir kadmadeğer olacak bir yerli araba fabrikasının açılışına katılmaması. Sen gidiyon bana dıdısının dıdısı kutlamaya katılmamış diyon.
Ne oldu şimdi Elazığ'da iki vekil kutlamaya katılmadı ise Kemal Kılıçdaroğlu haklı mı oldu ? ( Sorsam Elazığ'ı haritada gösteremezsin seni biraz tanıdıysam. )

Elazığ'lı vekillerin Elazığda yaşadığı bile şüpheli adamlar Ankarada mı veya TOGG açılışına mı geldi bilemem. Lakin orada protokol diye bir şey var. Protokolide Vali temsil eder gerisi gitse ne olur gitmese ne olur. ( Sosyal medya hesaplarından kutlamasını tebriğini yapmış adamlar. )
Sana trollükte verdiğin üstün mücadeleden dolayı Beştepe de özel madalya takılmalı.??????

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Kaliteli muhaliflik yapın diyip AKP'li olman...

Gene alakaya çay demlelik bir cevap ! Muhaliflik ile AKP ne alaka !

Kemal Kılıçdaroğlu'nun TOGG'un açılışına gitmemesi yanlış bu kadar basit. NOKTA... Hadi kendin gitmiyon hiç yoktan göstermeliket olsa CHP'den bir isim gönder oraya bakın biz projelerin arkasındayız. Ülkenin devletin milletin faydasına olan işleri destekleriz mesajı ver ama oda yok :( ( Burada muhaliflikten uzak 2-3 kişide bahane uydursun ama bak şuda şuraya gitmemiş şuda şunu yapmamış gibi. Sürekli alakasız alakasız örnekler.)

Not: Mesela İYİ parti Koray Aydın'ı gönderecez demişti. Onunla birlikte İYİ partili Yavuz Ağıralioğluda gitmiş hatta araba ile foto bile çekilmiş. ( Ben bu tarz yerli milli muhalefet ve muhalifler istiyorum işte. ) Ne oldu incileri mi döküldü oraya gitti diye ! Yoo gayette güzel oldu ama CHP'de bu vizyon misyon yok işte.

Çok güzelde bir açıklama yapmış. Tam kaliteli muhalif örneği işte. ( Ne yazık ki bu adamda çok çekti HDP'ye selam çakmadı sert konuştu taviz vermedi diye 2 kere görevi mi değiştirilmedi geri planamı atılmadı ama olsun genede geri adım atmıyor milletçiliğinden helal olsun.)

Son düzenleme: