Kehanet mi Metin 2 mi ?

AngryBird

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ankarada bir gün kafede karşılaştım Metin 2 ile ufacık bebeler hile açıp oynuyorlardı oyunu. Dedim başlayalım biz kullanmayız hile mile falan başladık biz de kullandık. Şimdi arkadaş konuya gelecek olursak ben bıktım bu işten. Bu aralar Kehanet başladı bende başladım. Ne hile var ne hurda açıkcası.

Şimdi şunu sormak istiyorum millet halen geliyo metin 2 savunuyor? Benimde merak ettiğim şey neden metin2 arkadaş? Ne olayı var bu oyunun? Biri bana bu forumda açıklasın lütfen cevap bekliyorum.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bence her ikisini de oynama çünkü oynayanlar bağım lılık derecesinde bağlanıyor lar ha illa ki oynayacağım diyorsan knight online oyna diğerleri yada war craft oyma bahsettigin her iki oyun bunların cakmaları

altefdört

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence her ikisini de oynama çünkü oynayanlar bağım lılık derecesinde bağlanıyor lar ha illa ki oynayacağım diyorsan knight online oyna diğerleri yada war craft oyma bahsettigin her iki oyun bunların cakmaları

Valla arkadaşım oyunlar hakkında ne kadar bilgin olduğunu gösteriyosun. metin2 ayrıdır, ko ayrıdır, kehanet ayrıdır. tamam hepsi mmorpg oyun olabilir tarz olarak ama her biri birbiirinden farklı bence. Özellikle kehanet oynunu hangisinin çakması olarak algıladın merak ettim doğrusu :D Hayır, daha da merak ettiğim sen hiç kehanet oynadın mı? :D:D:D Kehanet online ile metin2yi, ya da şu bahsettiğin oyunlarla kıyaslayanı valla anlamıyorm ben. Çok farklı sistemleri oyunların burda kehanette harbi role play yapıyo karakter bide DNA sistemi var oyunda ki bu çok önemli bence. Hangi oyunda var bu sistem ben karşılaşmadım hiç. 32 sınıftan bahsediyoruz meslek sınıfları hariç. DNA sisteminden, tanrı anahtarlarından bahsediyoruz burda :D Bi bana söylesene neyin çakması :D Ayrıca kehanet oyunu ANİME mmorpg :D Şu saydıklarınla aralarında 7 benzerlik sorsan cidden düşünürüm ama sana burda 700 fark sayabilirim :D:D:D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kehaneti bilmem nasıl oyundur ama Metin 2 ile şöyle bir anım oldu :
Metin 2 yi bana öve öve bitiremediler bende pc ye bi kurup deniyim dedim . Her şey güzel kuruldu oyuna girip bi 15-20 dk bakındım sonra exite bastıktan sonra oyunu sildim. :D
Bence vasatında altında bir oyun Metin2.