Kedicikler artık ekrana çıkmayacak

Reaksiyon puanı
10,315
Kedicikler artık ekrana çıkmayacak

660x350x19420141719326865862_2.jpg.pagespeed.ic.XtYC6KL4vf.jpg

Bülent Arınç, Adnan Oktar ve Kedicikleri için yaptığı sert açıklama sonrası Adnan Oktar'da açıklama yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adnan Oktar ve Kedicikleri için "Kendilerine kedicik medicik deyip ticaret yapıyorlar. Yuvalar yıkılıyor. İslama zarar veriyorlar" diyerek sert bir eleştiride bulunmuştu.

Bülent Arınç'ın açıklamalarının ardından konuşan Adnan Oktar: "Kızlar artık yayına çıkmayacak. Biz burda İslamı anlatıyoruz." açıklamasını yaptı

KaynaK

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük bir komediydi zaten

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Haha hiç güleceğim yoktu. Yeni mi aklı başına gelmiş Adnan beyin :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[video]http://www.izlesene.com/video/adnan-oktar-en-iyi-10-esprisi/7141954[/video]

Şu ninja kılıklı ablaların olduğu bölüm çok komikti :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Benim teyzemde anneanemde babaannemde ninjadır. Kesinlikle herhangi bir mesaj vermek için bunu söylemedim tamamen mizah çerçevesinde söyledim.

Hocam benim annemde ilk evlendiğinde çarşaflaydı suan pardesü giyiyor ama şakada olsa İSLÂM dinine mensup insanlara bu tür yakıştırma yanlış, tabiî yine de sizin kararınız.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Hocam benim annemde ilk evlendiğinde çarşaflaydı suan pardesü giyiyor ama şakada olsa İSLÂM dinine mensup insanlara bu tür yakıştırma yanlış, tabiî yine de sizin kararınız.
Bence siz abarttınız her çarşaf giyen baş örtüsü takan dinine bağlı mı oluyor şimdi ? Hiç tartışmaya gerek yok ben bu forumda asla din siyaset tartışmaları içine girmem en sevmediğim şeydir. Ayrıca teyzem ile bunun şakasınıda yaparız kendisiyle bu konuda güler eğleniriz. Size ve ya yakınınıza ninja hitabında bulunmadıysam bu sizi rahatsız etmez. Beni bilen burda ne amaçla ninja hitabında bulunduğumu iyi anlamıştır.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] burada herkes seni bilmediği için hassas olmak zorundasın :) ayrıca bana veya yakınıma değil, burada herhangi bi kişiye nasıl hitap ettiğin önemlidir.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu konuda hassas olanlar varmış herkes adına özür dilerim dikkatli olmalıydım adaylıktan önemli olan bir şey varsa oda her zaman ki gibi din ve siyaset içerikli mesaj atmamaya özen göstermeye devam etmekti ama bunu farketmedim. Rahatsız olan olmayan herkesten tekrar özür dilerim herşey alıştığım gibi gitmiyormuş :)

Reaksiyon puanı
16,128
rtuk gibi olmasa da şöyle bir göz attım zararlı ve kötü unsur göremedim kediciklerin ekranda kalmalarında sakınca yoktur bence.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Kızlar artık yayına çıkmayacak."

demiş; sonra çıktılar mı peki?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bence siz abarttınız her çarşaf giyen baş örtüsü takan dinine bağlı mı oluyor şimdi ? Hiç tartışmaya gerek yok ben bu forumda asla din siyaset tartışmaları içine girmem en sevmediğim şeydir. Ayrıca teyzem ile bunun şakasınıda yaparız kendisiyle bu konuda güler eğleniriz. Size ve ya yakınınıza ninja hitabında bulunmadıysam bu sizi rahatsız etmez. Beni bilen burda ne amaçla ninja hitabında bulunduğumu iyi anlamıştır.
Beni tanımıyorsun hatta adımı bile bilmiyorsun. Bu yorumunu kendini savunma amacıyla yazdığında apaçık ortada. Burası bir forum! Forumda herkes yorumda bulunur fakat DİKKAT edilmesi gereken kurallar vardır. Sen ki modaratör adayısın bunu benden daha iyi bilmen gerekir, dinî konularda hassas olmak gerekir, kalp kırmamak gerekir.

Reaksiyon puanı
16,128
ninja kaplumbağaları çıkartır o zaman.
265604.jpg

1_hbbb.jpg

[video=youtube;Xgn8TebH2IY]http://www.youtube.com/watch?v=Xgn8TebH2IY[/video]
[video=youtube;euUYNuQoasg]http://www.youtube.com/watch?v=euUYNuQoasg[/video]

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İsabet olmuş iğrençler maşallah inşallah

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
O kızların suratına bakınca sanki plastik mankene bakıyormuş hissiyatı veriyor neden bilimiyorum bu yüz gerdirme ameliyatı yapmış tüm insanlarda bakınca böyle geliyor bana doğallık kayboluyors suratlarında cansız ifadeler yerleşiyor suratlarına.