Kedi katiline 3 yıl ertelemesiz hapis! Darısı kadına şiddet faillerine

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eskişehir'de, bir kafeden aldığı kediyi yaralayarak telef eden ve bu vahşet görüntülerini de sosyal medya üzerinden paylaşan öğrenci M.C.A., 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı

1074338_620x410.jpg

"Katledilmesi neredeyse saniye saniye kaydedilen ve internet ortamında paylaşılan kedinin faili hakkında 3 yıl hapis cezası verilmiştir" diyen Buket Ünlü Hatip, "Sanık, yargılama sürecinde vermiş olduğu ifadesinde, pişman olduğunu ve kendisine bir zarar bildirilmesi durumunda bu zararı ödemek istediğini belirtmiştir. Sanık tarafından verilen bu ifade, samimiyetten yoksun olup tümüyle ceza almaktan kurtulmaya yöneliktir. Kendisine sahipleri tarafından güvenilerek emanet edilen ve sadece onu koruyup, gözetilmesi istenen bir canlının öldürülmesi en başta onu emanet eden sahipleri olmak üzere hepimizi üzüntüye boğmuştur. Bu durum bize güven kavramının önemini bir kez daha hatırlatmıştır" ifadelerini kullandı.

ilgili haber videolarıyla birlikte linktedir

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1074338-eskisehirdeki-kedi-katiline-3-yil-hapis-cezasi-verildi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
İçimin yağları eridi

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Temyiz durumu da var. Bakalim sonuc ne olacak?

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Öncelikler böyle bir vahşeti tasvip etmiyorum. Ama bu yasalar hep normal vatandaşa mı hakkıyla uygulanır arkadaş.
Adamlar hırsızlık yapıyor, kanunu, anayasayı altüst ediyor. Verilen imar kararları, inşaat rantlarına verilen mahkeme kararlarını uygulamıyor. Kimsenin bişey dediği yok.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu olay oldugunda takip.ediyordum ama unutmusum sure gecince ustunden. Ceva alması iyi bi gelisme ama 3 yıl az bence. Cunku adamin yayinladigi cideoyu gormustum o zamanlar. Rezaletti.