Kedi iç parazit

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Merhaba arkadaşlar bugün tekir bi kedi sahiplendim ama karnı şiş geldiğinden beri tuvaletini yapmadı ama çok sevecen ve neşeli.Ben ic parazit olduğundan şüpheleniyorum.Veterinere otobüsle gitmem gerekiyor.Veterinerde iç parazit hapı 10 TL,ic parazit aşısı 40 TL. Bunlar arasındaki fark nedir yardımcı olur musunuz? İc parazit hapı alsam veterinere götürmeden daha iyi olmaz mi? Hapın eksi yönleri neler?

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Bence bunu veterinere danışmalısın. İğne tek seferlikse iğne olsun bitsin bence

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bence bunu veterinere danışmalısın. İğne tek seferlikse iğne olsun bitsin bence
O hap veriyoruz korkmasınlar veterinerden diye dedi. Ama bilmeyen birine benziyordu yani aşıyı yanlış yaparım gibi düşünmüş de olabilir. Hap ve iğne arasında fark var mi? Ona göre bugün hapı alıyım veriyim oğluşa

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,640
O hap veriyoruz korkmasınlar veterinerden diye dedi. Ama bilmeyen birine benziyordu yani aşıyı yanlış yaparım gibi düşünmüş de olabilir. Hap ve iğne arasında fark var mi? Ona göre bugün hapı alıyım veriyim oğluşa
Bilmeyen biri veteriner nasıl olsun. Kediler iğne yapılacağını anladıklarında ve yapıldıktan sonra huysuz ve sinirli oluyorlar. Kedi sana zarar verebilir diye hap önermiş olabilir.

Emir bayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Bilmeyen biri veteriner nasıl olsun. Kediler iğne yapılacağını anladıklarında ve yapıldıktan sonra huysuz ve sinirli oluyorlar. Kedi sana zarar verebilir diye hap önermiş olabilir.
Ya yaşlı birisi. Bi keresinde arkadaşımın kedisi evden kaçtı partisinin altı yara mama yemiyor içmiyor diye bu yakın diye götürdük.hayvanın sadece ayağına bakti bi tane damla yazdı gönderdi bizi. Meğer midesine mi ne böcek yada kemikli bir şey takılmış iğne yaptılar da biraz düzeldi hayvan. Biraz yaşlı bi tıp yani pek bilmiyorum. Diğer veteriner de çok uzak yaşadığım yere yoksa götürürdüm ??