adolffwangel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar arkadaşlar. Kısacası sorum başlıktaki gibi çok ayrıntıya girmeli miyim bilmiyorum? Ubuntu 11.10 la brlikte ve gnome shell le birlkte tamamen arayışlarım değişti arkadaşlar. Önceden kde 3.5 kullanan pardusa aşıktım ama sonra kde 4 çıktı ve gnome geçmek zorunda kaldım. Bunu da Ubuntu ile yaptım. Gnome yi sevdim sevmesine ama zoraki. xfce ve lxde den de haberdarım elbette. Ama istediklerim gibi değiller. Aradığım kde gibi bir şey ama kde 4 benim bilgisayarımı resmen öldürüyor. Ubuntu 11.10 zaten bir daha kurmayacağım. Aslına bakarsanız elimde eski versiyon Linux dağıtımları var..mesela PCLinuxOS un bir sürümü var ve onda kde 3.5 serisi var ama güncel değil ve ben güncel olmasını ve depolarda yeni programları görmek istiyorum. Şu anda tesadüfen bulduğum Alinux u indiriyorum ama gözüm pek tutmadı gibi bir şey. Türkçe desteği böyle bir durumda ikinci planda şu an. İngilizce kullanmayı da kabul ederim yeterki depoalr güncel olsun ve beni fazla uğraştırmasın yeter. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada forumda arama kutusuna kde 3, kde 3.5 dağıtım diye arattım ama pek bir şey bulamadım. Eğer gözümden kaçmışsa kusuruma bakmayın.