Kazım Maçtan Sonra Ne Dedi?

emreiii

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Fenerbahçe'nin sorunlu oyuncusu Colin Kazım Richards, Fenerbahçe'nin Young Boys ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı-lacivertli taraftarları çıldırtan bir harekette bulundu.

175370208.jpg

Young Boys'a karşı deplasmandaki maçta kırmızı kart gören Fenerbahçeli futbolcu Kazım, rövanşta cezalı duruma düştü.

Karşılaşmanın ilk yarısında, bir sarı kartı varken, rakibine yaptığı bir faulden sonra rakibi atışı kullanmak için topu alacakken meşin yuvarlağı alarak havaya doğru atan Kazım önce ikinci sarı kartını ardından da kırmızı kartı görerek, oyun dışında kaldı.

İkinci yarıda 45 dakika 10 kişi oynayan Fenerbahçe 89. dakikaya kadar dayansada Costanzo'nun penaltı golüne engel olamadı.

Öte yandan maç sonrası gördüğü kırmızı kart hakkında konuşan Kazım da "Sadece takımıma biraz zaman kazandırmak için topu havaya attım ve bu yüzden ikinci kartı gördüm. Takımımı yalnız bıraktığım için çok üzgünüm" diye konuştu.

Kaynak

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
çok amatörce hareket ediyor.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
mal kere mal (topu havaya atarak kaç saniye kazanmayı planlamış acaba)

ekremt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daum gitti aykut geldi am abu takımda hala kazım alex deidiv selçuk bilica oynuyor daumun gitmsenin farkı ne merak ediyorum bide semih sakat değilse neden gökhanla başlıyor maça aykut hoca onu da anlamadım