Kaza ile intel graphicsleri devre dışı bıraktım

aliurfa8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaza ile intel graphicsleri devre dışı bıraktım.Bilgisayarı açıyorum ama görüntü gelmiyor ne yapmam lazım ? Yardımcı olabilir misiniz .

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,466
Hocam şimdi bilgisayar açılırken ekran var kilit ekranı gelince yokmu oluyor yoksa hiç mi yok ilk başta var sonra yok oluyor ise bilgisayar açılırken bios ekranına girmeniz gerekir tüm bilgisayarlarda o tuş değişik olur ilk açılışta f2 f4 f8 F12 del tuşlarını deneyebilirsiniz hepsine aynada basabilirsiniz yada internetten bakabilirsin bios ekranı geldiğinde allta defauld bios yazar ona basıp kaydedin ve çıkın ekran hiç bir yerde gelmiyor ise bilgisarcıya götürün anlatın o hdmı kaplosu bağlayıp ayarları kontrol eder yada sende varsa hdmı bağlayıp başka bir şeyi ekran olarak kullanabilirsin

aliurfa8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HOCAM ben biosa giremiyorum her tuşu denedim zaten sabah bilgisauarın içini açtım artık bilgisayar hiç açılmıyor neden oldu bilmiyorum yarın bilgisayarcıya göstereceğim inşallah power supply bozulmamıştır ya da harddisk

aliurfa8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HOCAM ben biosa giremiyorum her tuşu denedim zaten sabah bilgisauarın içini açtım artık bilgisayar hiç açılmıyor neden oldu bilmiyorum yarın bilgisayarcıya göstereceğim inşallah power supply bozulmamıştır ya da harddisk

Dorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BIOS pilini çıkar tak son yaptığın değişikleri siler, hemen takma yanlız bi 30 dk falan beklet dışarda.

aliurfa8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anakartı bozmuşum bilgisayarcı yenisi için 350 tl istedi sistem toplamayı düşünüyorum donanım arşivinin en son çektiği

aliurfa8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce msi gtx 1050 mi alayım rx 560 mı