Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam şimdi bilgisayar açılırken ekran var kilit ekranı gelince yokmu oluyor yoksa hiç mi yok ilk başta var sonra yok oluyor ise bilgisayar açılırken bios ekranına girmeniz gerekir tüm bilgisayarlarda o tuş değişik olur ilk açılışta f2 f4 f8 F12 del tuşlarını deneyebilirsiniz hepsine aynada basabilirsiniz yada internetten bakabilirsin bios ekranı geldiğinde allta defauld bios yazar ona basıp kaydedin ve çıkın ekran hiç bir yerde gelmiyor ise bilgisarcıya götürün anlatın o hdmı kaplosu bağlayıp ayarları kontrol eder yada sende varsa hdmı bağlayıp başka bir şeyi ekran olarak kullanabilirsin
HOCAM ben biosa giremiyorum her tuşu denedim zaten sabah bilgisauarın içini açtım artık bilgisayar hiç açılmıyor neden oldu bilmiyorum yarın bilgisayarcıya göstereceğim inşallah power supply bozulmamıştır ya da harddisk
HOCAM ben biosa giremiyorum her tuşu denedim zaten sabah bilgisauarın içini açtım artık bilgisayar hiç açılmıyor neden oldu bilmiyorum yarın bilgisayarcıya göstereceğim inşallah power supply bozulmamıştır ya da harddisk