"Kayserispor, Çukurova'ya renk katacak"

Bu konuyu okuyanlar

zafercem

Asistan
Katılım
17 Ekim 2008
Mesajlar
404
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Kayserispor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, Turkcell Süper Lig'deki takımlarının Kadir Has Stadyumu tamamlanana kadar lig ve kupa maçlarını Adana'da oynayacağını belirterek, "Kayserispor, Çukurova'ya renk katacak" dedi.

kayserispor_taraftar_01.jpg


Özhaseki yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nın yıkımına başlandığını, inşaatı büyük oranda tamamlanan Türkiye'nin en büyük spor komplekslerinden Kadir Has Stadyumu'nda da çalışmaların ligin ikinci yarısının bir bölümünde sürecek olması nedeniyle, bir süreden beri maçları nerede oynayacaklarına ilişkin değerlendirme yaptıklarını kaydetti.

Komşu iller arasında yaptıkları değerlendirmede, büyük bir nüfusa sahip ve aynı zamanda çok sayıda hemşehrilerinin yaşadığı Adana'yı tercih ettiklerini ifade eden Özhaseki, ''Takımın Kadir Has Stadyumu tamamlanana kadar maçlarını Adana'da oynama kararı almasında bu kent ile kardeşlik bağları ve uzun süre süper lig hasreti çekmesi etkili oldu'' dedi.

Özhaseki, Kayseri'nin Adana ile uzun yıllar öncesine dayanan köklü ticari ilişkisi bulunduğunu, çok sayıda Kayserili'nin bu kent ile bağı olduğunu anlatarak, şunları söyledi:
''Bir de ağır geçen kış şartlarında yumuşak bir iklime sahip Adana'da maçlarımızı yapacak olmamız da büyük avantaj. Haftanın önemli bölümünde bu kentte kalacak takımımız, futbolseverlere, futbol keyfi yaşatmak, Turkcell Süper Lig takımlarını kendi evlerinde izleme imkanı vermekle kalmayacak, Adana ekonomisine de katkıda bulunacak. Yani Kayserispor, bu süre içinde Çukurova'ya renk katacak.''

Özhaseki, Çukurova'da yaşayanların bu süre zarfında takımlarını sahipleneceğine kuşkusu olmadığını vurgulayarak, ''Lig ve kupa maçlarımıza şimdiden yöredeki tüm futbolseverleri bekliyoruz'' dedi.

-ADANASPOR BAŞKANI AKGÜL-
Adanaspor Kulübü Başkanı Bayram Akgül de Turkcell Süper Lig'de Anadolu'yu en iyi şekilde temsil eden Kayserispor'u kendilerinin de ''kardeş kulüp'' olarak gördüklerini belirtti.

Akgül, bu sezon Bank Asya 1. Lig'e çıkarak Adanalı futbolseverlere daha güzel maçlar izleme fırsatı sunduklarını kaydederek, ''Bir süre kentimizde ağırlayacağımız Kayserispor da, bu çıtanın yükselmesine katkı sağlayacak. Komşu kentin takımını elimizden geldiği kadarıyla konuk edip, desteğimizi esirgemeyeceğiz'' diye konuştu.

ajansspor
 

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
hayırlısı kayseri ilerde dahdaa başarılı olacaktır
 

amesfa

Müdavim
Emektar
Katılım
10 Eylül 2007
Mesajlar
9,863
Reaksiyon puanı
150
Puanları
63
Adanaspo'a ek gelir olur .
 
Üst