Kaykay Hakkında Sorularım

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kaykaya baslamayi istiyorum.bi iki defa arkadas sayesinde surme calistim ama beceremedim kaykayda yamuk yumuk biseydi.Baya bi sorum var sormaya basliyim;
1-duzgun kaliteli kaykayi nerden alabilirim ?
2-nasil surmeyi ogrenicem bisiklet gibi tek basima ogrenebilirmiyim ? (bu arada ormanda bisiklet tecrubem coktur varsa yapan pm atarsa haftasonlari beraber turlara cikabiliriz)
3-Nerde alistirma yapabilirim ? Disarda yapamam kapali alan olmasi gerek dakka basi dusucem semt tanidik dolu karizma cizilmesin [emoji23]
4-Belli taktikleri falan varmidir ?

SlaxyNom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kaykaya baslamayi istiyorum.bi iki defa arkadas sayesinde surme calistim ama beceremedim kaykayda yamuk yumuk biseydi.Baya bi sorum var sormaya basliyim;
1-duzgun kaliteli kaykayi nerden alabilirim ?
2-nasil surmeyi ogrenicem bisiklet gibi tek basima ogrenebilirmiyim ? (bu arada ormanda bisiklet tecrubem coktur varsa yapan pm atarsa haftasonlari beraber turlara cikabiliriz)
3-Nerde alistirma yapabilirim ? Disarda yapamam kapali alan olmasi gerek dakka basi dusucem semt tanidik dolu karizma cizilmesin [emoji23]
4-Belli taktikleri falan varmidir ?
Merhaba hocam öncelikle dechatlo dan 100 TL ye orta düzey bir kaykay alabilirsin ben sokakta öğrendim arkadaşlar ima tutunarak sonra kendim deniyerek sürmeyi öğrendim alıştırma yapicaksan da sokakta çalış arabaların olmadığı yerlerde denemen işe yarar bende ilk başlarda düştüm arkadaşımda vardı yanımda çok takma kafana aldırış etme arkadaşlarına (yapamazsın derlerse)belli taktikleri varmıdır ben sağ ayağımı öne atarak başladım o senin rahatlığına bağlı ama iyi secmelisin hangi ayak ile süreceğini sonradan değiştirmesi zor olur. 6 aylık bir tecrübemizle var bir kere kolum alçıya alındı dusucem korkusunu pek takmamani tavsiye ederim