ihramcı_zade
Asistan
Elimde yurt dışı iphone 6 var bu cihaz kayıtsız kapanırsa sadece aramalaramı kapanıyor yoksa tamamen mi kapanıyor bir de cihazla whatsap, facebook,youtube ve instagram vs gibi app’ler kullanılabilir mi?
Cihazın fonksiyonuna bir etkisi olmaz, sadece hat takamazsınız cihaza.Elimde yurt dışı iphone 6 var bu cihaz kayıtsız kapanırsa sadece aramalaramı kapanıyor yoksa tamamen mi kapanıyor bir de cihazla whatsap, facebook,youtube ve instagram vs gibi app’ler kullanılabilir mi?
İphoneler bildiğim kadarıyla komple kilitleniyor öyle değil mi?Cihazın fonksiyonuna bir etkisi olmaz, sadece hat takamazsınız cihaza.
Wi-Fi'ye bağlanır, arama ve mesaj harici yine de iş görür.İphoneler bildiğim kadarıyla komple kilitleniyor öyle değil mi?
Allah Allah, Android de öyle de ben iphonelarda farklı diye biliyordum, öğrendiğim iyi oldu.Wi-Fi'ye bağlanır, arama ve mesaj harici yine de iş görür.
Sim görmez diye biliyorum.Elimde yurt dışı iphone 6 var bu cihaz kayıtsız kapanırsa sadece aramalaramı kapanıyor yoksa tamamen mi kapanıyor bir de cihazla whatsap, facebook,youtube ve instagram vs gibi app’ler kullanılabilir mi?