Kayıtlı ama garantisiz galaxy s3

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bir arkadaşımla eminönü'de doğubank iş hanı'na gittim. burada s3'ler ucuza satılıyormuş. fakat kimileri hem kayıtsız hem garantisiz kimileri de kayıtlı ama garantisizler. bunların fiyatları 1400 ile 1600 arasında değişiyor. Eğer böyle s3 alırsam içinde yüklü olan programlar farklı bir dilde olur mu? yani telefonun menü dilini kolaylıkla türkçeye çevirebilirim ama, programların dilinde rahatsızlık yaşar mıyım?

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Valla Arkadaşım Aynı Sorunun cevabı banada lazım ! Ben Almanyadan S3 getirtecektim fakan senin sorduğun bu soruya ek olarak bende bir soru sorayım.Android Market ve Güncelleme Konusunda Türkiye de Sıkıntı Yaşanırmı ? Samsung tarafından gelen Mailde güncelleme sırasında telefon kapanıp açılmama gibi bir sıkıntı yaşayabilirsiniz diyor.Zaten garanti kapsamında değişim falanda yapılmıyormus

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sana tek bir şey söyliyeyim. Oradan aldığın ürünün hiç bir garantisi yok. Uygulamalar aynı olsa başka bir şeyi farklı olur. :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. 2 gün önce bir arkadaşımla eminönü'de doğubank iş hanı'na gittim. burada s3'ler ucuza satılıyormuş. fakat kimileri hem kayıtsız hem garantisiz kimileri de kayıtlı ama garantisizler. bunların fiyatları 1400 ile 1600 arasında değişiyor. Eğer böyle s3 alırsam içinde yüklü olan programlar farklı bir dilde olur mu? yani telefonun menü dilini kolaylıkla türkçeye çevirebilirim ama, programların dilinde rahatsızlık yaşar mıyım?
alınmaz kardeşim oralardan uzak dur...
1500 verebiliyorsan sık dişini biraz daha koy üstüne

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dişimi sıkıyorum. bu yaz sırf o telefonu alabilmek için işe girdim. bim'de çalışıyorum :) 2 ay çalışırsam elime 1700 lira geçecek. sizce bu emeğime değecek mi ?

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
1400 1600 lira diyorsun biraz daha dayan orjinal 2 yıl garantili al bende senin gibi arayışlardaydım ama sonunda parayı denkleştirdim ve aldım

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Şuradan aynı paraya garantili al daha iyi. Site ürünleri kendi getirtiyor. Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi mevcut. Peşin 1619 TL.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şuradan aynı paraya garantili al daha iyi. Site ürünleri kendi getirtiyor. Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi mevcut. Peşin 1619 TL.

O da diğerlerinden çok farklı değil. Sonuçta paralel ithalat. Distribütör bakmıyorsa o iş her zaman sakat. Garantim var sanmayın. Ayrıca 1.619 veren, 1.741 mi veremeyecek? :) Dün ağlaya ağlaya yazmıştım S3 konusuna.
Telefonu şimdi alacaklar için müthiş fırsat. Distribütör garantili S3 havale ve kredi kartı peşin fiyat: 1.749 TL.

http://www.teknolojix.com/?urun-423...GB-MARBLE-WHITE-CEP-TELEFONU-Distributor.html

Garanti: Samsung Türkiye Garantilidir
2 Yıl Distribütör garantilidir. Genpa, Telpa, Başarı, C5.

Birkaç hafta önce 1900 küsür liraya alıp, sonra buradan indirim haberi vermek epey bir koydu ama inşallah birileri indirim bekliyordur. :) Çok güzel fiyat.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
O da diğerlerinden çok farklı değil. Sonuçta paralel ithalat. Distribütör bakmıyorsa o iş her zaman sakat. Garantim var sanmayın. Ayrıca 1.619 veren, 1.741 mi veremeyecek? :) Dün ağlaya ağlaya yazmıştım S3 konusuna.

Daha çok düşer bro hemen almakla yanlış yaptın bence 3 ay sonra alsaydın 500 tl felan ucuza almış olurdun :D

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 2-3 mesajdan sonra konu kapanır kimse bişey yazmaz diye düşünmüştüm ama ne güzel tavsiyeler vermişsiniz. :) çok teşekkürler. ben bu telefonu almakta kararlıyım ve işe gittiğim hergün bu telefon için alın teri döküyorum. benim için çok önemli hale geldi. ve hesaplı bi fiyata da almak isterim doğrusu. kafamda yavaş yavaş oturmaya başlıyor nasıl alacağım ama kesin değil. öyle pasajlardan, ithalden, kayıtsız, garantisizden alma diyorsunuz. benim de mantığıma uygun bir düşünce. çünkü o kadar para vereceğim gerçekten orijinal olsun isterim. fakat şu internet sitelerinden alım önerilerinize pek iyimser bakamıyorum. güvenemiyorum. sitelerde ki o fiyatları herhangi bir "mağazada" bulabilir miyim ? ya da bu sitelerin kendim gidip de alabileceğim, parasını da orada ödeyebileceğim bir şubesi/ofisi var mı?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
İstanbul bilişim bazı ürünleri distiribütör bazılarını ise ithalatçı garantili satıyor. Kargo dahil 1699 TL. Galaxy S3 için arayıp sormakta fayda var. Biz LG Optimus 3D telefonu piyasada 1400 TL civarı iken distribütör garantili ürünü taksitle 1150 TL ye almıştık. Adamları arayana kadar ithalatçı garantili ürün sanıyorduk.

İnternette daha ucuza bulabilirsin. Ara ara internet sitelerini araştır. Ancak Distribütör ürünü olmasına dikkat et. Samsung Türkiye tarafından 2 yıl garantili olmalı. Sadece 2 yıl Sanayi bakanlığı garanti belgeliler ithalatçı tarafından sağlananlar. Bunlarda 1 yıl uluslararası garanti de olabiliyor. Kelime oyunlarına dikkat et. Denim üst mesajlarda verdiğimde Samsung Türkiye tarafından 2 yıl garanti yok.

Elden almak için mağaza mağaza gezip fiyat alman gerekli.

Kredi kartın var ise şimdi de alabilirsin. 2 ay beklemene gerek yok.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
arkadaşlar benim beklediğim tlfndu garantisiz aldım şu an kulanıyorum.. garantili ile garantisiz arasındaki fark.. vergi farkıdır telefonlar aydnıdır.. kulanmadan birşey demeyin aynı zamanda süper bir telefon... hemde bilgisayar.. arada 700 ytl oynuyor az değil :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes gıt aveadan al 1800 lıraya verıo zatn :) neın kafasını yasıosunuz arastırın bıras dırek gıdıp almayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 300 tlye getirttrcm nasl çıkar blmiyorum hafızası azdır filan diyolar ne gibi sorunları olur bilgisi olan var mı?

mavi_fısıltı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende bir yorum yazım cok istedım almayı ayın ekim ayının 21 ınde aldım s3 ancak aldıgımın ertesı gun ıtıbarıyle kendı kendıne kapanıp acılmaya başladı cıhaz bayram tatiline denk geldıgı ıcın bir haftaya yakın kullandın o sıralar yenı guncelleme cıktı yükleyın yapmaya bılır dedıler yükledim cihaz hala kendı kendıne kapanıp acılmaya devam edıyordu servıse göndermemı soyledıler destek bılışım olan samsung un çalıstıgı fırmaya ayın 7 sınde gonderdım 9 unda aksesuarlarıda gondermemı ıstedıler bende gun ıcınde gonderdım ancak farklı bahanelerle sarj aletı ve kulaklı 3 sefer kargoyu almadılar ılk gonderdıgımde ıcıne bakılmaya ızı verılmedıgı ıcın almamıslar neyse ıkıncı gonderısımdeustunde (ısım ve ırtıbat no yazılı) ısım ve bılgı olmadıgı ıcın teslım almayıp gerıgonderdıklerını soyledıler bu arada kargoyu almadıklarında hıc bır bılgıde verılmıyor telefonumagelen msjda urunun gerı gonderıldıgı soylendı bende aradım gonderdıgım cıhazı aksesuarlar eksık oldugu ıcın gerı yolluyorlarmıs neyse kargoyu arayıp ustune serı umarasını yazdırmamı soyledıler onlarda cıhazı kargodan gerı ıstetmısler velasıl kelam bugunde aradılar telefonun garantı belgesı ıstenıyormus ayrıca fat garantı belgesı yerınede gecıyordu samsung 2 3gundur kaselı ve ımzalı garantı belgesı ıstıyormus neyse onuda hallettım ınanın telefondan kullanmadan sogudum buteknık servıs yuzunden ayrıca bır ay dolmadan bırebır degısım yada para ıadesı yapıyorlar benım yorumum tarıhı gecırmek ıcın turlu teferruat uretıyorlar ama boyle bırsey olursada hakkımı sonuna kadar savunucam ıstısmardan başka bırsey degıl bu bilginize

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1400-1600 liraya KVK garantili bir S3 bile paşa paşa alınabilir. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1400-1600 liraya KVK garantili bir S3 bile paşa paşa alınabilir. Nereden nasıl alınabilir yardımcı olursanız sevinirim

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
açtığım konu hortlamış :) ama ben hala s3 sahibi olamadım ;(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen ya daha niye alamadın? bende alacaktım ama ithal garantiliydi ithal garantili olanının fiatı 1500 TL idi daha sonra ithal olmayanı buldum1600 TL onu alıyorum artık

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen ya daha niye alamadın? bende alacaktım ama ithal garantiliydi ithal garantili olanının fiatı 1500 TL idi daha sonra ithal olmayanı buldum1600 TL onu alıyorum artık
1100 lira biriktirebildim. biriktirdiğimi de altına çevirdim. bari harcamayayım diyerekten... ama bu aralar alıcam inş. 1600 vermek yerine 1500 den alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende ithalatcı firma olanından s3 almak istiyorum ama kafamdaki soru işareti orijinali arasında fark oluyormuş örneğin kamerası 8 megapixel ama ithalatcı firma olanında bunun çözünürlüğü daha düşük oluyormuş. yardım edersenin sevinirim çünkü orijinali ile arasında çok fiyat farkı yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim ben vandan alıyorum bu telefonlardan . garantileri yok ama her özelliği aynı menü türkçe , Türkiyede İmaili kaydedilmiş tek farkı garantisi yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben çakma s 3 alsam arkadaşlarım bunu çakar mı acaba