Luggy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
teşekkür ederim deneyeceğim birazdanO-cam diye bir program var. 512MB ekran kartlı sistemlerde bile kasmadan kayıt yapıyor.
Deneyin. Kalite ayarlaması yapabilirsiniz. Eski dandik sistemlerde bile 1080p kayıt imkanı sunuyor üstelik ücretsiz ve filigransız. Kayıt süresi vb de yok.teşekkür ederim deneyeceğim birazdan
o benim ekran kartımda desteklenmiyor, yinede teşekkür ederim tavsiyeniz içinGeForce Experince uygulamasının kendi ekran kayıt aracını kullanabilirsiniz.
denedim ve gayet iyi çalışıyor, çok teşekkür ederim yardımınız içinDeneyin. Kalite ayarlaması yapabilirsiniz. Eski dandik sistemlerde bile 1080p kayıt imkanı sunuyor üstelik ücretsiz ve filigransız. Kayıt süresi vb de yok.
Rica ederim?denedim ve gayet iyi çalışıyor, çok teşekkür ederim yardımınız için
Bandicam sebebsiz yere kasıyor. Ayrıca düşük ve orta sistemlerde çok FPS kaybı yaşatır.Bandicam önerebilirim.
Kullandığım vakit böyle bir sorun yaşamamıştım bunu ilk defa duyuyorum. ?Bandicam sebebsiz yere kasıyor. Ayrıca düşük ve orta sistemlerde çok FPS kaybı yaşatır.
Sistemden sisteme göre değişir?.Kullandığım vakit böyle bir sorun yaşamamıştım bunu ilk defa duyuyorum. ?