• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kayıp Aranıyor!

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Es selamu Aleykum kardeşlerim.

Bu meşajı bana geldiği gibi gönderiyorum. Allah rızası için bir kez bakın bence. Belki bir yerlerde görmüşsünüzdür. Görmemiş olsanız dahi sizlerden ricam, kişi listenizdekilere bir mail atmanız sadece 2 dk nızı alır. Bunu Allah rızası için yapalım olurmu !

482ur4g42.jpg

Yukarıda resmi görünen 4 yaşındaki kızım Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır.

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına polis'e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur.

0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

Bihter Yalcinkaya

Allah sabırlar versin. Tam olarak hagi civarda kaybolduğunu yazarsanız çok faydası olur. İnşallah en kısa zamanda kıznızı bulursunuz.

Konu sabitlenirse çok iyi olur.

Ve Aleyküm Selam En kısa zamanda bulursunuz inşAllah Allah yardımcınız olsun

Geçmişler olsun. Tez zamanda bulunur inşallah. Dünya tatlısı bir kızmış. Allah ailesine sabırlar verin.

aleykum selam geçmiş olsun tam olarak nerde kaybolduğunu yazarsanız bence daha iyi olur imkanınız varsa televizyonlarada bildirin inşallah bulunur.

Ya Keşke Hangi Şehirde Kaybolduğu Yazılsaymış... Bu Ya Yürek Dayanır Mı??? Canım Sıkılmadıda Değil. Allah Ailesine Sabır Versin. Allah Yardımcıları Olsun. Yazık Ya. Çok Tatlı Bir Kız Yaa Keşke Bulunsa..

Ailesine sabır diliyorum.İnşallah bu tatlı kız sağsalim ailesine kavuşur..

Ve Aleyküm selam kardeşim
insallah bu dünya tatlısı kızın bulunur.
Şehrinin nerde olduğunu belirt birde
Allah sabırlar versin.

İnşaallah bu yavrucağın ailesi kısa zamanda ciğerparelerine kavuşur