Kaybedilmiş klasör

Znyp84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bilgisayarimdaki resimleri düzenlerken karismis klasorlerin içinde masaüstü desktop kısayol isimli ögeyi sildim bu işlemden sonra masa üstündeki hersey silindi.sistem geri yükleme yaptim 3gün öncesine geri yukledim.klasörler geri geldi pdf dosyalari geldi ama resim klasörlerinin içi boştu tekrar sistemi aynı güne geri dündürdum recuva ile geri getirmeye çalıstim klasörleri ama sadece sistemi geri yüklendiğim tarihe kadar olanlar kurtuldu aradaki 3günlük veriler kayıp tamamen gitmis midir yoksa kurtulur mu

B7TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gelir ama normal kullanıcı için zor özel veri kurtaran servisten yardım alman gerekebilir

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
R-Studio en profesyonel veri kurtarma yazılımıdır.
Taraması saatler sürer ama üzerine veri yazılmayan herşeyi kurtarır.
Resimlerinizin tamamını kurtarmanız zor çünkü bilgisayarda her işlem yaptığınız saniye üzerine veri yazılma ihtimali artıyor.

Znyp84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R-Studio en profesyonel veri kurtarma yazılımıdır.
Taraması saatler sürer ama üzerine veri yazılmayan herşeyi kurtarır.
Resimlerinizin tamamını kurtarmanız zor çünkü bilgisayarda her işlem yaptığınız saniye üzerine veri yazılma ihtimali artıyor.

Znyp84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler cevabınız için bilgisayara attığım resimleri sd karttan kesip yapistirarak kaydetmistim sd kartı mi recuva da tarattim silmis olduklarim hatta yillar önceki resimlerin bile.bazıları çıkıyor ama kesip aldığım resimler çıkmıyor kesip aldığım için olabilir sd karttan tamamen silinmişmidir üzerine baska resim cekmedim

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
R-Studio hard diskte ufak çapta manyetik analiz yapabiliyor, bu sayede üzerine veri yazılmış bile olsa kurtarma imkanı var ama yine de üzerine veri yazıldıkça kurtarma oranı azalır. Manyetik analiz clusterlardaki yıpranmayı tespit ederek bir önceki verinin sıfır mı bir mi olduğunun tahmin edilmesidir. Bunu yapabilen tek program R-Studio. Diğerleriyle boşuna uğraşmayın.