Kate Winslet çocuğunun ismini Ayı koydu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
kate-winslet-cocugunun-ismini-ayi-koydu_2172.jpg

Ünlü oyuncu Kate Winslet, üçüncü eşi Ned Rocknroll'dan dünyaya gelen çocuğuna Bear (Ayı) adını verdi. 38 yaşındaki oyuncunun sözcüsü de bu haberi doğruladı.

Sözcü "Anne Winslet ile bebeği Bear'ın sağlık durumlarının çok iyi olduğunu" söyledi. Kate Winslet'in ilk evliliğini yaptığı Jim Threapleton'dan Mia Honey adlı 13 yaşında bir kızı var. İkinci eşi Sam Mendes'den de Joe Alfie adında bir oğlu var. Winslet'in üçüncü eşi Ted Rocknroll, Virgin Havayolları'nın sahibi olan işadamı Richard Branson'ın yeğeni. Genç adamın gerçek adı Ned Abel Smith. Ancak sonradan soyadını Rocknroll olarak değiştirdi. Çiftin ilk bebeği olan Bear'a annesinin soyadı olan Winslet ikinci isim olarak verildi.

Ensonhaber

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sabah ofiste bunun konusu geçti. Bir kız arkadaşımız "Çocuk büyünce bu durumu ona nasıl açıklayacaklar?" dedi ben de "Belki büyüyünce ayı gibi biri olacak ne biliyorsun?" dedim. :P

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bizdeki ayılarla karıştırmayalım. Onlarda belki sevimli kedicik gibi birşeydir. :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
vahsi-ayi.jpg

Sen böyle bir hayvanı yıllarca heryerde

jht1snstj1c.jpg

bu şekilde gösterirsen. sonucu da böyle olur. :D

Alnair Alsad

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Etimolojisine baktım da:

bear (n.) Old English bera "bear," from Proto-Germanic *beron, literally "the brown (one)" (cf. Old Norse björn, Middle Dutch bere, Dutch beer, Old High German bero, German Bär), from PIE *bher- (3) "bright, brown" (see brown (adj.)).

Bizde Ela, Pembe, Beyaz vs. isimler varsa Kahverengi hatta Açık Kahverengi neden olmasın? :mrgreen:

Dip Soru:"Titanic'le beraber bataydın!" der mi büyüyünce annesine? :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
- Kate Winslet oğlunuz nasıl?

+ Ayı gibi maşallah. :D