Katardan Iphone 6 veya 6S almak

aalp14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Katardan Iphone 6 veya 6S alma gibi imkanım oldu ama aklımdaki soru oradan alacağım cihazla Türkiye'de bir sıkıntı yaşayıp yaşayamayacağım. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

A

Akdixm

SDN Okuru
IMEI numarası kayıtlı olmadığı için sıkıntı yaşarsın

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Aldığınız telefonu getirttiğiniz pasaport üzerine imei kaydı yaptırırsanız çatır çatır kullanırsınız.

lofti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş katardan telefon aldınmı ? aldıyan eğer bir sıkıntı oldumu? bende hafta içi gideceğim, telefon almayı düşünüyorum ..

Kenpachi

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşım Irak'tan iPhone 5 aldıydı. Hiç bi sıkıntı yaşamadan kullandı.

kacak83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz. Garanti konusunda 1 yıl tüm ülkelere garanti verir.
https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/;jsessionid=kvq8WkvBr2j3NJjyZQxsMyG7LvQPDVsTj18b8d5NcLc2yDQKlL28!809231608

Bu linkten ürün seri numarası girerek 1 yıl boyunca telefon destekli her türlü yardım alırsın.
Ayrıca İphone'dan bahsediyorsun servis gibi bi sıkıntın olmasın sonuçta android telefonlar gibi kullanıcı hatası diyerek geri göndermiyolar pili bile bitse adam yenisini gönderiyor.
Ürünü istediğin ülkeden alıp son 4 ayda giriş çıkış yapmış herhangi bir pasaporta 131.50 tl harç parasını yatırarak e-devletten işlemlerini yapabilirsin. Buradaki detay ürünü pasaport sahibi kimse onun üstene kayıt etttirmen yani onun e-devlet şifresini kullanman ayrıca bankaya imei kodu verirken yine pasaport sahibinin Tc kimlik numarasını vermen.
Birde bilgi olsun İphone en ucuz alacağınız ülke amerika diğer ülkelerde pahalı sahte ürünlerede dikkat et tabiki

aalp14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş katardan telefon aldınmı ? aldıyan eğer bir sıkıntı oldumu? bende hafta içi gideceğim, telefon almayı düşünüyorum ..

Ocak ayında inşallah alacağım ama öğrendiğim kadarıyla 1 yıllık garantisi dışında herhangi bir sorunu olmayacağı belirtiliyor.