Katar - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ay-yıldızlılar, 13 Kasım Cuma günü deplasmanda Katar ile hazırlık maçı yapacak.

09f600a33f5b46e9b02b35ce8de530bb.jpg

A Milli Futbol Takımı, Katar ile 13 Kasım Cuma günü deplasmanda hazırlık maçı yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Fransa'da düzenlenecek 2016 Avrupa Şampiyonası finallerine doğrudan katılacak A Milli Takım ile 2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Katar hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Katar'in başkenti Doha'daki Lekhwiya Stadı'nda oynanacak müsabaka, TSİ 19.30'da başlayacak.

A Milli Takım, Katar ile tarihinde ilk kez karşılaşacak.

KAYNAK

Katar - Türkiye karşılaşması, 13 Kasım Cuma akşamı saat 19.30'da Show TV’de.

A Millî Takımımızın aday kadrosu

Kaleciler: Volkan Babacan, Mert Günok, Hayrullah Mert Akyüz

Savunma: Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Balta, Ahmet Yılmaz Çalık, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Emre Taşdemir

Orta Saha: Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Arda Turan, Yasin Öztekin, Alper Potuk, Hakan Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Yunus Mallı, Emre Çolak

Forvet: Cenk Tosun, Burak Yılmaz

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Balta, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Katar ve Yunanistan ile oynanacak hazırlık maçlarının kadrosundan çıkarıldı.

Ay-yıldızlılar 13 Kasım’da Katar ve 17 Kasım’da Yunanistan ile yapacağı özel karşılaşmalar için dün Riva'da toplandı. Bugün A Milli Takım sağlık ekibi tarafından tüm oyuncuların durumu değerlendirildi. Sakatlıkları bulunan oyuncuların muayeneleri yapıldı, tetkikleri incelendi ve kulüp sağlık heyetleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılan değerlendirmeler sonucu Hakan Balta, Selçuk İnan ve Burak Yılmaz aday kadrodan çıkarıldı.

A Milli Takım, müsabakalar için ilk çalışmasını bugün saat 18.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basına açık olarak yapacak. Goal.com

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
hasan ali, volkan şen :) komedi.
çolak ne iş ya? , köybaşını anlarım en azından.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İlk 11: Volkan Babacan, Şener, Serdar, Atınç, Emre Taşdemir, Hakan Çalhanoğlu, Mehmet Topal, Arda, Ozan, Oğuzhan, Cenk

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben Yunus Mallı yı ilk 11 de bekliyordum. Daha önce izledim, nasıl bir oyuncu olduğunu merak ediyorum.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
Takım daha önceki maçlara oranla berbattı resmen, ikinci yarı az daha iyi oynadılar ama bu dünya kupası için yetmez, gruptan bile çıkamayız bu oyunla. Arkadaş dışarıdan hiç şut yok hep içeri illa,adamlar seni içeri geçirmezler sende dışarıdan çek işte yoksa iş yaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...