Kaspersky'nin Uzmanları Bilişim Zirvesinde

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Kaspersky Lab uzmanları, bilişim zirvesinde yeni nesi virüs ve saldırılara karşı savunma çözümlerini anlatacak.

Kaspersky Lab, ofis ve ev kullanıcılarına internette güvenli gezinmeyi sağlayan "The Green Zone �� Güvenli Bölge" konseptini, CeBIT Eurasia 2009'da tanıtıyor. Fuar çerçevesinde gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi'ne konuşmacı olarak katılacak Kaspersky Lab Türkiye Genel Müdürü Murat Göçe ile Kaspersky Lab EEMEA (Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi) Araştırma Merkezi Direktörü Vitaly Kamluk 'Bilgi Güvenliği' adıyla, sunumlar ve demolar yapacak.

kaspersky1254735704.jpg

Kaspersky Lab'in yeni nesil saldırı, tehdit ve virüslere karşı geliştirdiği çözümlerin hepsi fuarın 2. salon B26 nolu standında oluşturulan "The Green Zone â�� Güvenli Bölge"'de tanıtılacak.

Sunumlarda Kaspersky Lab tarafından geliştirilen yeni nesil antivirüs çözümlerinden Kaspersky Internet Security 2010 ve Kaspersky Anti-Virus 2010'daki yeniliklerin yanı sıra, siber alemde işlenen suçlar ve korunma yöntemleri hakkındaki en son gelişmeler masaya yatırılacak.
:: En çok hangi anti virüs yazılımına güveniyorsunuz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
İşlerini ciddiye alıyorlar kavkiskey kapanmasından belli.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
kasper 1 numara ancak antivir personal kullanıyorum parasızlıktan