Kaspersky Lab, Türkiye Ofisini Açtı

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Anti-virüs yazılım devi Kaspersky Lab, dünyadaki 21. ofisini Türkiye'de açarak 2009 yılında yüzde 50'nin üzerinde büyümeyi hedeflediğini açıkladı.

Güvenlik içerik yönetim çözümlerinin geliştirilmesinde önde gelen yazılım şirketlerinden Kaspersky Lab, Türkiye ofisini İstanbul'da açarak Türk pazarına verdiği büyük önemi gösterdi. Kriz dönemlerini aynı zamanda fırsat olarak gören Kaspersky Lab, Türkiye ofisini açarak hem bireysel hem de kurumsal satışlarda pazar payını büyütmeyi hedefliyor.

kaspersky1227698498.jpg

100'den fazla ülkede kötü amaçlı programlara karşı kullanıcıya üstün koruma sağlayan Kaspersky Anti-Virus 2009 ve Kaspersky Internet Security 2009 yazılımları üç ay önce Türkiye piyasasına sunuldu. 1000'den fazla kalifiye uzmanı ile zengin bir deneyime sahip olan Kaspersky Lab, Eugene Kaspersky önderliğindeki tecrübeli bir ekip ile en yeni veri güvenlik tehlikelerini tespit ederek kötü amaçlı programlara karşı savaşıyor.

:: Kaspersky'nin Türkiye ofisinin açılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bilgi için: Kaspersky
Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

rocky61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu kullanacağıma PC'ye hiçbirşey kurmam daha iyi.NOD32 kullanıyorum ister yeterli ister gelmesin bana çok fazla birşey sormuyor kendi kendine hallediyor herşeyi....

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
norton,avast,nod32,kullanacağıma bilgisayarıma patlarcasına virüs girsin bunları kullanmam benim en favorim zaten belli
k a s p e r s k y a n t i v i r ü s

maske

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bence gec kalinmis bir aksiyon
cok daha oncelerde buraya ofis acmalari gerekiyordu

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
diğer ülkelerdeki gibi kutlama amaçlı bedava 3 aylık lisans dağıtsınlar diye düşünüyorum :D

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
yalnız arkadaşlar millet internetten key buluyo satılmaz bu filan diye düşünmeyin.ben bi ara bayiliğini yaptım ayda 60 70 tane gidiyodu walla.kurumsal firmalar özellikle çok alıyolar.bireysel kullanıcılarıda küçümsememek gerekir.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bi çaylarını içmeye ofise uğrarım artık :D

hurgeneral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelmiş geçmiş en iyi güvenlik yazılımı. Eski sürümlerine görede gittikce normal düzeydeki kullanıcılar seviyesine inecek şekilde gui değiştiriyorlar. Hız konusunda şikayetci olanlar dosya taramasıyla ilgili bir kaç ayarı değitirebilirler.

shaheen35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bir güvenlik yazılımı seviyorum kav ı =)

peki hangi ile açmışlar ofisi ?