Kaspersky İnternet Security Nasıldır?

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Kaspersky internet security kullananlar varsa nasıl olduğunu söyleyebilirler mi? Para verip almaya değer mi?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Koruma açısından çok iyi, ancak benim pc de nedense ağırlık yarattı. Oyun oynarken zorluk çektim onun için kaldırdım.

Quilliam

Doçent
Reaksiyon puanı
86
Koruma olarak iyi koruma sağlar mı? hepsiburadadan alınır mı

HypeRocktiF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Kaspersky'ın koruması iyidir. Ama güvenlik yazılımı sektöründe ki en ağır programlardan biridir. Diğer ağır programlar ise G-Data ve Ikarus'dur.

master1354

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Sisteminiz güçlü ise gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Kaspersky internet security kullananlar varsa nasıl olduğunu söyleyebilirler mi? Para verip almaya değer mi?
Şu kadar diyeyim hiçbir virüs programı güvenli değil indir crack'le boşuna para verme Linux'un bile bir defaya mahsus virüs yemesine bakılırsa.:confused:

okinkurt

Profesör
Reaksiyon puanı
1,233
Şu kadar diyeyim hiçbir virüs programı güvenli değil indir crack'le boşuna para verme Linux'un bile bir defaya mahsus virüs yemesine bakılırsa.:confused:

Esas crack atılan program güvenli değildir :) basit şekilde girdiğimiz siteler tıkladığımız linkerde bile birton virüs var en azından bunları engelliyor program şahsen avg kurdum geçen deneme sürüm memnunum ille crack e gerek yok deneme sürümü veya avast gibi programlardan yararlanılabilir bunlar temel koruma imkanı sunar.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Esas crack atılan program güvenli değildir :) basit şekilde girdiğimiz siteler tıkladığımız linkerde bile birton virüs var en azından bunları engelliyor program şahsen avg kurdum geçen deneme sürüm memnunum ille crack e gerek yok deneme sürümü veya avast gibi programlardan yararlanılabilir bunlar temel koruma imkanı sunar.
Ama illa Hacker'lar kırıyorlar bütün virüs prolarını yanlışsam söyle.;)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
E biraz oyunlarda arkadaşın dediği gibi ağırlık gösteriyor şuan için eset kullanıyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
E biraz oyunlarda arkadaşın dediği gibi ağırlık gösteriyor şuan için eset kullanıyorum. (EDİT internetin azizliğine uğradım silerminiz ;()

robb stark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sağlam antivirüslerden biri. Ağır bir antivirüs, ben bitdefender kullanıyorum. Koruması güçlü ve performans açısından diğer antivirüslerden çok önde. Eğer alacaksan kendi sitelerinden almak her zaman daha iyi olur. Benim tavsiyem bitdefender.

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Kaspersky benim ilk kullandığım antivirüstür kullandığım yıllarda fiyatlar maküldü ancak son 2-3 yıldır fiyatlar anormal yükseldi keza bu Norton ve Avira içinde geçerli ben de bu nedenle başka bir antivirüs firması arayışına girdim ve internet de araştırırken Bitdefenderin bağımsız test kuruluşu olan AV TEST'in yapmış olduğu testlerde 2013 yılının her alanda 1.ci olduğunu görünce deneyeyim dedim deneyiş o deneyiş hem fiyat olarak da makul rakamlarda hemde dünyanın en büyüklerinden. Kasma çok az (performans puanı 6) koruma en üst seviyede şimdiye kadar gerek flash belleklerden gerekse internetten hiçbir virüsü geçirmedi bilgisayarıma format atmayı unuttum. Yani kısaca Kaspersky e o kadar para vermene gerek yok Bitdefender veyahut da Trend Micro al ikisinin de fiyatları uygun tavsiye ederim.