Kaspersky internet security 2013 kurulum sorunu

batutotis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar. ben bir dönem okuduğum yazıya kanıp bitdefenderin kasperskyden daha iyi olduğuna inanıp kaspersky yi kaldırdım ve bitdefender kurdum. chrome açıldığında bir sürü reklam çıkması sebebi ve bilgisayarımın feci bir şekilde kasması sonucu bitdefender ı kaldırdım. reklamlar ve kasma sorunu geçti fakat kaç gündür denememe rağmen kaspersky internet security 2013 veya 2014 yükleyemiyorum. resim ekleyemiyorum fakat yükleme sırasında uygulama yüklenemedi diyor sadece ve destek ile ilgili veya merkeze uyarı göndermekle ilgili şeyler söylüyor. hatanın kaynağını anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz ?

batutotis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender uninstall programını denemiştim şimdi ikisini birden deneyip sonucu yazıyorum teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

programların ikisinide denedim fakat sonuç değişmiyor başka ne yapabilirim ?

batutotis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardım edebilecek olan varmı ?

papandreutomato

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam benımde bi sorum olcaktı ben asus gtx nvidea 560ti ekran kartı aldım bf4 gıbı oyunlarda kasma yapıor

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Burada anlatılan yöntemleri uygulayın. Ve tam olarak ne hatası alıyorsunuz önemli olan bu ne diyor hata da ?

batutotis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hatada bir şey demiyor sorun orada. hiç bişey anlamıyorum. kaspersky yüklenemedi diyor ve destek merkezine bildirim onerisi veriyor sadece hata ile ilgili hiç bir şey yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu yöntemde işe yaramadı başka öneriniz varmı 2 gündür ugraşıyorum ve delirme noktasına geldim. illallah ettim bitdefenderdan

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
CCleaner tarzı programla sistem temizliği ve kayıt defteri temizliği yapmayı deneyin.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kaspersky genellikle böyle sorun yapıyor. Bu klasörlerin içinde var ise siliniz."C:/Program files-C:/Program data-C:/Kullanıcılar - k.adı - appdata - local-C:/Kullanıcılar - k.adı - appdata - roaming" Yok. Bunlar faydan etmedi diyorsanız. Format kalıyor.