Kaspersky free tam taramada %1'de kaldı

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Kaspersky ile tam tarama yapıyorum fakat %1 de kaldı. 400k dosya taradı taramaya devam da ediyor. Fakat %1 olarak kaldı yüzdesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

430k dosya taradı gene aynı %1

440k oldu hala %1

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Şimdi 500k dosya taradı ve bir anda %16 oldu. Sanırım düzeldi.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Arada kaspersky yapıyı böyle şeyler
Kaspersky kullanmaya başlayalı 2 hafta falan oldu sanırım. Bu yaptığım ilk tam tarama. Ama gerçekten çok iyi. Sitelerin tehlikeli olabilecek js kodlarını bile engelliyor. Free sürümü olmasına rağmen mükemmel. Önceden comodo kullanıyordum bu çok daha iyi.

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,072
Kaspersky kullanmaya başlayalı 2 hafta falan oldu sanırım. Bu yaptığım ilk tam tarama. Ama gerçekten çok iyi. Sitelerin tehlikeli olabilecek js kodlarını bile engelliyor. Free sürümü olmasına rağmen mükemmel. Önceden comodo kullanıyordum bu çok daha iyi.
Kesinlikle mükemmel bi antivürüs. Ama benim sana tavsiyem kaspersky total security deneme sürümünü kullan. Süre dolunca kasperskyi kaldır. Sonra farklı bir e postayla yeniden deneme sürümünü indir

Ben 4-5 Aydın öyle yapıyorum

delete user

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,781
En iyi free antivirüs Kaspersky.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
Kesinlikle mükemmel bi antivürüs. Ama benim sana tavsiyem kaspersky total security deneme sürümünü kullan. Süre dolunca kasperskyi kaldır. Sonra farklı bir e postayla yeniden deneme sürümünü indir

Ben 4-5 Aydın öyle yapıyorum
Hocam sürekli silip kurmaya üşenirim ben. En iyisi böyle kalması.