Kaspersky 2011'ler Artık Türkçe

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Hadi hayırlı olsun. Bende bugün kaspersky antivirüs 2011 kurdum fakat ingilizceyi kurdum :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Teşekkürler
Pure henüz gelmemiş, o da gelecektir yakında

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Teşekkürler.++
Bakalım nasıl olmuş.:)

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kis herşeye karışıyor :) o yüzden biraz norton kullanmayı düşünüyorum süresi bittiğinde bunu deneyebilirim..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Kis herşeye karışıyor :) o yüzden biraz norton kullanmayı düşünüyorum süresi bittiğinde bunu deneyebilirim..
İsmi lâzım değil bazı -sözde- güvenlik yazılımları gibi uyumasın da varsın herşeye karışsın :devil2:

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
hiç tavsiye etmem, eset s.s ve yanında Malwarebytes’ Anti-Malware 1.46 kullanın virüs kelimesini hafızanızdan silin...........

TakeOne

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kaspersky internet security virüslerden, casus yazılımlardan, hackerlardan ve istenmeyen emaillerden korur. Ayrıca çok yönlü kişisel bilgi hırsızlığına ve oltalamaya karşı, Ebeveyn ve gizlilik kontrolleri ve olağanüstü hız sağlayan en iyi internet güvenlik yazılımıdır.

v2zixe.jpg

Programı indirmek için aşağıdaki linki tıklayınız.

NOT : Konu tanıtım ve download amaçlı açılmıştır. 30 gün süre ile test edebilirsiniz. 30. günün sonunda mutlaka bir serial edinmeniz gerekmektedir.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdilik Eset Smart Security kullanıyorum. İşyerinde Win32..... (tam hatırlamıyorum ismini) bir trojan yedim, ağdan geldi. Eset buldu ama temizleyemedi. O yüzden format yedi makine.. Denemediğim yol kalmadı.. O yüzden tekrar Kaspersky'ye dönebilirim.

atlantisprensi

Asistan
Reaksiyon puanı
9
kasperskyden gayrisi yalan. geçenlerde basit bir virüs bulaştı hiçbiri temizleyemedi kav kazıdı attı hepsini hiçbir sorun kalmadı.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
daha sabah türkçeye çevirdim programı :D

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
atlantisprensi dedi ki:
kasperskyden gayrisi yalan. geçenlerde basit bir virüs bulaştı hiçbiri temizleyemedi kav kazıdı attı hepsini hiçbir sorun kalmadı.

İşte belli olmuyor. Eset'e de aynı sebepten geçmiştim. Kaspersky kullanıyordum Sistemde olan bir trojanı senelerce görmedi. Bir deneyim dedim Eset'i bir kurup taram yaptım. Yıllarca format sonrası kurduğum bir programın crack'inde trojan varmış meğer,(Trojanlı trojanlı kullanmışım) tabiri caizse "cart" :) diye buldu. O zamandan beri kullanıyorum. şimdi tam tersi oldu :) Tarih tekerrürden ibarettir. :)

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Konular birleştirildi.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Aferin Kaspersky. TR desteği ekleyince gözüme girdin tekrardan :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Acaba bu kaspersky 2011 türkçeler daha mı az kasıyor?Ve de 2010 sürümünde kullandığım lisans aynı şekilde bu 2011de devam eder mi ona göre indirecem de?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
"Bazı koruma bileşenleri etkinleştirilemedi."

Daha önceki sürümünde(2010) böyle bir hata ile karşılaşmamıştım. Bu -Türkçe- sürümünde ise böyle bir hata veriyor. Kaldırıp tekrar tekrar kurmama rağmen sorun devam ediyor.

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Acaba bu kaspersky 2011 türkçeler daha mı az kasıyor?Ve de 2010 sürümünde kullandığım lisans aynı şekilde bu 2011de devam eder mi ona göre indirecem de?

Evet kullanabilirsin aynı lisansı. Bu arada ben p4 kullanıyorum sistemde en az nod32 gibi kasma yok.

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aferin Kaspersky. TR desteği ekleyince gözüme girdin tekrardan :)

tr desteğinin kaspersky yönetimi ile çok alası yok. kaspersky'i çevirmek isteyen ülke temsilcileri, yönetimdem sadece onay alıyorlar. bunun dışında çevirme işlemi kendilerine ait. yani kaspersky yönetimi, şu dil olsun bu dil olsun demiyor. ülke temsilcilerinin teklif getirmesini bekliyor.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
İş Notebook'umda Lisanslı Eset kullanıyorum, özel Notebbok'umda Lisanslı Kasper kullanıyorum (Kasperde 2010 lisansımı 2011 sürümde de kullanmaya devam ediyorum) ve tecrübelerim doğrultusunda Eset daha çok trojan ve virüs kaçırıyor (İş için gidip kullandığımız yerlerin networklerinde çok fazla virüs ve trojan oluyor bu yüzden çok veri kaybettim maalesef) Kasper Eset'e göre daha başarılı bu kişiye göre değişebilir ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak bu sonuca vardım. ;)

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet takviyeli.....

Neden herkes kullandığı antivirüsü en iyi olarak göstermek ister bunu anlamış değilim. Mesela ben eset kullanırken en iyisi demiyorum :)

Bunun için sordum eset kullanınca virüsleri unutun gibi cümle kurmuşsunda :) eset sistem yavaşlamamasında, gerçek zamanlı korumasında ve virüslerde iyi. Trojan casus yazılım larda oldukça başarısız.