Kaspersky 11.0.0.232 Official Release

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beta değil. Beta olarak compile edilmiş 232 sürümü TR idi. Bugün itibariyle Release olarak compile edilmiş ve release sunucularına konulmuştur. Bilgi ve link resmi kaspersky forumundan alınmıştır. Ayrıca, programda "beta" ibaresi yoktur ve lisans anahtarı ile etkinleştirilebilmektedir. Ayrıca, normal update serverları üzerinden patch (a) da yayınlanmıştır ve önemli açıkların bir kısmı normal update yaparak yüklenen bu patch ile çözülmektedir.
Çocuk değiliz efendim, elektronik mühendisiyiz lütfen :)

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Hele bir Türkçe'si çıksın deneriz :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Rise deneme yaptınmı.:D

mhmtmtl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bug var diyorlar bu sürümde..critical fix 1 i bekleyelim.

bildiğim kadarıyla güvenlik açısından bir bug mevcut değil. "application activity" penceresinin açılması uzun sürüyor. "fix it now" butonu görevini yapmasına rağmen kırmızı kalıyor ve bir kaç ufak tefek gui bug ı var. ama, dediğim gibi güvenlik olarak bir bug yok forumlardan okuduğum kadarıyla.

EK: sürüm notları kısmında bilnen bug lar şu şekilde listelenmiş:

"MAIN KNOWN ISSUES

1. When working in Safe Run, the following issues may be encountered:
    • Folder attributes cannot be edited.
    • Switching from online banking websites to any other types of web resources is not controlled.
    • The gadget does not support switching from Safe Run for Applications to the standard operation mode.
    • Some applications cannot be installed.
    • Safe Run can only be cleared if a certain amount of time passes after it is closed.
    • Virtual Keyboard does not function when Safe Run for Applications is enabled.
    • When using two monitors at the same time, the system may consume a significant amount of resources when running applications.
  2. Problems may be encountered when the Anti-Spam component handles ThunderBird 3.0 and Microsoft Outlook 2010.
  3. Information about the volume of traffic displayed in the Firewall settings is not updated in real-time mode. The user has to close and re-open the window in order to update the information.
  4. Some mail formats may be processed improperly when scanned for viruses.
  5. If the application is installed over a version, which is lower than 2010, the settings from the earlier version may be exported improperly.
  6. If the user cancels the application removal procedure started before, the application may need to be restored or reinstalled.
  7. When working with Quarantine and Backup, the following issues may be encountered:
    • When restoring a file from Backup, its attributes are not saved.
    • When starting scan of an individual quarantined file from the context menu, all quarantined objects are scanned.
    • Changing the value of the "Maximum size of Backup" parameter or lifting restrictions imposed on it require the restart of the application.
  8. When an event notification is sent by email, the addressee may receive two identical messages.
  9. Virtual Keyboard does not support the Sogou Chinese language. When dragging Virtual Keyboard, its content is not displayed.
  10. When the gadget is enabled, the user cannot manage Safe Run for Applications and view the news in News Agent."

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
bildiğim kadarıyla güvenlik açısından bir bug mevcut değil. "application activity" penceresinin açılması uzun sürüyor. "fix it now" butonu görevini yapmasına rağmen kırmızı kalıyor ve bir kaç ufak tefek gui bug ı var. ama, dediğim gibi güvenlik olarak bir bug yok forumlardan okuduğum kadarıyla.

kötü bir bugmuş valla..fix it ' e bastıktan sonra halâ kırmızı yanıyorsa beni deli eder valla.huylanırım :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kurdum kullanıyorum herhangi bir kasma olmadı şuana kadar.:)

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
kasperksy pure den sonra diğerlerini kullanmam

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
2zi331x.jpg

Güvenlik devi Kaspersky, Antivirüs yazılımının 2011 versiyonunda nihayet kararlı sürümü kullanıma sundu. Hayırlı olsun.

Anasayfa/Üretici: http://www.kaspersky.com/

İndir:
Kaspersky Anti-Virus 2011 11.0.0.232 Final Eng (98.83 MB)

Kaspersky Internet Security 2011 11.0.0.232 Final Eng (98.81 MB)

Sürüm Notları (İngilizce)
Kaspersky Internet Security 2011
Kaspersky Anti-Virus 2011

drmxmyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
99mb oha. teşekkürler paylaşım için, sitesinde bile göremedim 2011i.

drmxmyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pure kullananlar, sizinde fix deyince deneme sürümünde olmaz demiyormu? nasıl daha iyi diyorsunuz stabil kis ten?

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
trial değil ki bende ki. dediğini kontrol etmem imkansız trial olmadığı için ama trial pure kullanan test edebilirse bir cevap bulmuş oluruz buna.

drmxmyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam, sorun kalmadı, şimdi yeni sürümünü indirdim. bendeki eskii olanmış, o yuzden öyle diyorumuş, pardon.

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
KasperskyPure Kaspersky Internet Securty 2011'i içeriyor mu ? yoksa 2010 mu içeriyor ?

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
2010 sürümü kullananlar için söylüyorum, lisansları 2011 için de geçerli. Zİra ben kurdum ve eski lisansı kabul etti.

Pasif halde duran Avira'yı bir de Orbit'i kaldırttı. Spybot'a ise bir şey demedi. :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
2010 sürümü kullananlar için söylüyorum, lisansları 2011 için de geçerli. Zİra ben kurdum ve eski lisansı kabul etti.

Pasif halde duran Avira'yı bir de Orbit'i kaldırttı. Spybot'a ise bir şey demedi. :)

kaspersky'ın sürümleri arasında ayrı bir lisans uygulaması yok :) kıs-kıs,kav-kav,pure-pureye olduğu sürece kabul eder :) zaten mantıklı olanıda bu :) çünkü lisanslar 1-2 yıllığına satılıyor :) öbür türlü ömür boyu satmaları lazım :)

Bu arada bu sürüm tık açılıyor tık kapanıyor yaw
pis.png
hiç kasmıyo şerefsiz :D

drmxmyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bununla birlikte hangi spywarei öneririsiniz acaba, bilindiği gibi kis o konuda yetersiz.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
1 yıllık KIS 2010 anahtarım vardı bunda bir deneyeyim.Ama Türkçe işletim sistemi Türkçe tarayıcı varken yanında ingilizce anti-virüs hoşuma gitmiyor nedense.Ne zaman çıkar acaba türkçesi? Yine 2-3 ay beklemeyiz inşallah

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kurdum ama kaldırdım. Türkçesi çıkınca tekrar yüklerim belki. 2010'a devam...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Şuan itibari ile İnternet security geçtim..:D