Soru Kasmayan Android Emülatör Önerileri

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar lenovo g50-30 marka kapatıp kullanıyorum hangi android emülatörü yüklediysem açılmıyor en son bluestacks yükledim oda açılmadı kaldırdım daha öncede nox player ve memu kurdum oda açılmadı sizce hangi android emülatörü yükleyeyim kasmasın ama söyleyin

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,929
Genelde böyle güçsüz bilgisayarlarda YouWave'in 4.0.4 sürümündeki Android emülatörü sorunsuz çalışıyor. İstediğiniz programları belki indiremeyebilirsiniz veya özellikleri pek iyi olmayabilir ama basit bir işlem yapacaksanız işinizi görebilir.

Buradan indirme sayfasına gidebilirsiniz.

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Genelde böyle güçsüz bilgisayarlarda YouWave'in 4.0.4 sürümündeki Android emülatörü sorunsuz çalışıyor. İstediğiniz programları belki indiremeyebilirsiniz veya özellikleri pek iyi olmayabilir ama basit bir işlem yapacaksanız işinizi görebilir.

Buradan indirme sayfasına gidebilirsiniz.
You wawe yi indirdim ama içine hiçbirşey yüklenmiyor içinde google play store bile yok o yüzden sildim leapdroid de yükledim oda ikidebir kendini yeniden başlatıyor başka bir şey önerirmisiniz bana çözümü varmı

Reaksiyon puanı
1,056
Arkadaşlar lenovo g50-30 marka kapatıp kullanıyorum hangi android emülatörü yüklediysem açılmıyor en son bluestacks yükledim oda açılmadı kaldırdım daha öncede nox player ve memu kurdum oda açılmadı sizce hangi android emülatörü yükleyeyim kasmasın ama söyleyin
İşlemcin sanallaştırma destekliyormu? Destekliyor ise BIOS dan açın emülatör daha verimli çalışacaktır.
Öğrenmek için görev yöneticisini açın ve perfonmasa gelip işlemcinizi seçin
Görev Yöneticisi 4.6.2021 17_38_14.png