Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konuda açıkcası bütçe daraltmasına gitmeniz yanlış olur sonuçta canınız var ortada bütceniz az ise artırın en az bi 400+ tl civarı bir kask almanız yararlı olucaktır ha forumdan başkaları 100tl ye de bulabilirsin der ama asfalta yapışınca o ucuz kasklar parçalanır sonra nolur sizin kafanızda parçalanır
[MENTION=312196]edox[/MENTION] Haklı olabilirsin O yönü düşünmemiştim,iyi niyetim kurusun P [MENTION=284136]FiReSHiNe[/MENTION] tabii o konuda kesinlikle haklısın.Ama 400+ kısmı sanki fazla,normal standartlar içerisinde 200-300 aralığında da modeller bulmak mümkün.Fazlası zaten kaskın sağlamlığından ziyade,öndeki camların kalitesi,yok havalandırma kısmı vs. kısacası özel zevke giriyor gibi..Benim düşüncem bu şekilde,ama kask alırken kesinlikle sağlam almak gerekli.Yolda görüyorum adam 20 liralık kask takmış sırf cezadan sıyırmak için ,Allah korusun bir kaza olsa kask daha beter zarar verir.
Nolan marka al 250 300 tl civarı sağlam iyi korumalı ve şık al elinde gezdir elinde çok kaliteli bişeyin olduğunu çok belli ediyor ona uygun renkte montunuda çek üff deme havama.