Kask Öneriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4tech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4tech

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar herkeze.Motosiklet kullanan varsa yardımcı olabilirmi.Güzel bir kask buldum ama önerilerinizide almak istiyorum.

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Biraz abartı olmamış mı ? 200-300 liraya da gayet sağlam kasklar biliyorum.Paran taşıyorsa bana maddi yardımda bulunabilirsin :P

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konuda açıkcası bütçe daraltmasına gitmeniz yanlış olur sonuçta canınız var ortada bütceniz az ise artırın en az bi 400+ tl civarı bir kask almanız yararlı olucaktır ha forumdan başkaları 100tl ye de bulabilirsin der ama asfalta yapışınca o ucuz kasklar parçalanır sonra nolur sizin kafanızda parçalanır

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=312196]edox[/MENTION] Haklı olabilirsin :) O yönü düşünmemiştim,iyi niyetim kurusun :PP [MENTION=284136]FiReSHiNe[/MENTION] tabii o konuda kesinlikle haklısın.Ama 400+ kısmı sanki fazla,normal standartlar içerisinde 200-300 aralığında da modeller bulmak mümkün.Fazlası zaten kaskın sağlamlığından ziyade,öndeki camların kalitesi,yok havalandırma kısmı vs. kısacası özel zevke giriyor gibi..Benim düşüncem bu şekilde,ama kask alırken kesinlikle sağlam almak gerekli.Yolda görüyorum adam 20 liralık kask takmış sırf cezadan sıyırmak için :(,Allah korusun bir kaza olsa kask daha beter zarar verir.

motorizm17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AGV kastan şaşma, sonuçta kaskın içinde hayatın var. bu modeli öneririm, hayat kurtarır.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nolan marka al 250 300 tl civarı sağlam iyi korumalı ve şık al elinde gezdir elinde çok kaliteli bişeyin olduğunu çok belli ediyor ona uygun renkte montunuda çek üff deme havama. :)