Kasayi saticam ne kadar eder

fistkcisahap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende şu resimdeki gibi ( http://www.integrityit.org/images/sales/HP_Pavilion_a6608f_Desktop.JPG ) bir HP Pavilion bilgisayar var. herşeyi resimdeki gibi ama çok eskiden en üstteki DVD girişinin kapağı düşmüştü falan filan. Asıl sormak istediğim şey bu bilgisayarın ya ekran ya da ana kartı yanık. Tam olarak anlamadım ve birine de göstermedim ama ikisinden biri. Ben bunu satmak istiyorum yanında HP w1907v monitörü ve Logitech MK220 Kablosuz Klavye Mouse seti var. Her birinin ne kadar edebileceğini yazar mısınız lütfen? Kasanın eksiklerini unutmayın.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ram kaç gb ? İşlemci hızı ne ? Bide kasanın görselini at. Hava birde hdd ve ekran kartı modelini yaz. Ona göre düzgün bir fiyat yazılsın.

fistkcisahap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta bilgisayardan hiçbişey anlamam ben. kasanın resmi aynı attığım resimdeki gibi sadece en üstteki kapağın olmadığını düşünün. aynısı yani hiç bi fark yok. 3 gb ram olduğunu 3 çekirdek olduğunu biliyorum ekran kartı ati radeon hd diye yazıyodu. bildiklerim bu kadar. hiç bi parçasını falan değiştirmedim sadece çok eskiden ekran kartının üstündeki fan bozulmuştu gittim orjinaliyle değiştirttim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ram kaç gb ? İşlemci hızı ne ? Bide kasanın görselini at. Hava birde hdd ve ekran kartı modelini yaz. Ona göre düzgün bir fiyat yazılsın.
ayrıca bide bilgisayarla birlikte gelen kablolu mouse + klavyesi var onu unutmuşum.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Usta bilgisayardan hiçbişey anlamam ben. kasanın resmi aynı attığım resimdeki gibi sadece en üstteki kapağın olmadığını düşünün. aynısı yani hiç bi fark yok. 3 gb ram olduğunu 3 çekirdek olduğunu biliyorum ekran kartı ati radeon hd diye yazıyodu. bildiklerim bu kadar. hiç bi parçasını falan değiştirmedim sadece çok eskiden ekran kartının üstündeki fan bozulmuştu gittim orjinaliyle değiştirttim

ayrıca bide bilgisayarla birlikte gelen kablolu mouse + klavyesi var onu unutmuşum.

Ekran kartı ve işlemci modelini yazmazsan kimse bir fiyat vermez kardeşim.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sen bunu geri dönüşüm tesisine götür bırak :

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
saol yinede kardeş

Şimdi ilk öncelikle bilgisayarıma sağ tıkla ve özellikler bölümünü seç orada işlemci modeli yazacaktır. Ekran kartı içinse aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcının alt sekmelerini açarsan modelini öğrenirsin. Sonrada buraya yazarsan yardımcı olunur.

fistkcisahap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ilk öncelikle bilgisayarıma sağ tıkla ve özellikler bölümünü seç orada işlemci modeli yazacaktır. Ekran kartı içinse aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcının alt sekmelerini açarsan modelini öğrenirsin. Sonrada buraya yazarsan yardımcı olunur.
kasayı rafa kaldıralı çok oldu şuan laptoptayım ve dediğim gibi ana kartının yandığından şüpheleniyorum. Siz bana bunun en kötü durumunda olacak fiyatını söylermisiniz? ayrıca samsung e2652 champ duos bi telefon var onu ta satıcam biyere gittim adam 35 lira dedi bence daha fazla eder bide onun hakkında düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur.

sen bunu geri dönüşüm tesisine götür bırak :
önce atıcam dedim bilgisayardan anlayan arkadaşlar var bi övdüler bu dayanıklı bilgisayar 100 lira ver yaptır falan filan bende madem güzel bişey satarım diye düşündüm :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
350 iste en son 300 'e düşersin.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
kasayı rafa kaldıralı çok oldu şuan laptoptayım ve dediğim gibi ana kartının yandığından şüpheleniyorum. Siz bana bunun en kötü durumunda olacak fiyatını söylermisiniz? ayrıca samsung e2652 champ duos bi telefon var onu ta satıcam biyere gittim adam 35 lira dedi bence daha fazla eder bide onun hakkında düşüncelerinizi yazarsanız iyi olur.

önce atıcam dedim bilgisayardan anlayan arkadaşlar var bi övdüler bu dayanıklı bilgisayar 100 lira ver yaptır falan filan bende madem güzel bişey satarım diye düşündüm :D

İyi ama dostum bilgisayarın donanımı bilinmeden fiyat biçmek oldukça yanlış olur. Dış görünüş önemli değil ki (Ama biraz da önemli :D) donanım daha önemli sana 300 desek de yanlış olur, 3000 desekte yanlış olur.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bire bir aynı modelini arkadaş geçen ay 350 ye satmıştı. Ama bize yüksek geldi fiyatı. 250-300 arası normal.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben verdiğim fiyatı geri çekiyorum :)

"ekran ya da anakartı yanık" demiş, çalışmayan bir cihaz.

amd athlon 3 çekirdek olması lazım.

fistkcisahap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben verdiğim fiyatı geri çekiyorum :)

"ekran ya da anakartı yanık" demiş, çalışmayan bir cihaz.

amd athlon 3 çekirdek olması lazım.
şimdi gittim baktım AMD Phenom X3 yazıyor.

@eSa hocam bu kasanın donanım özellikleri nedir ?
buldum. dediğim gibi amd phenom ama benim kasada phenom logosunun sağ alt tarafında x3 yazıyor. ( http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&docname=c01807596#N221 )

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Telefon iyi durumdaysa en az 60-70 lira arası bir şey eder ama sen yinede 100 lira civarı bir şey koparabilirsin bence biraz uğraşırsan

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Yok hocam yukarıda arkadaş samsung e2652 telefonun ederini sormuşta ona cevap verdim :)

kanser eder bu champ kalem oltası sazan.avi samsung tarzı.
e2652-champ-duos.jpg