Bence çok gezmediğin sürece gerek yok. O bilgisayar ile de yazılım yapabilirsin. Eğer bir şirkette çalışıyorsan laptopu götürebileceğin için geçilebilir. Ama onun dışında gerek yok bence.Elimde şu anda Ryzen 3 3100, a320m s2h, gtx1650 gddr6, 16 (2x8) 3000Mhz masaüstü sistem var. Yazılımla uğraşmak istediğim için kasayı satıp Macbook'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Normlde fazla gezen birisi değilim bu yüzden almıştım masaüstünü. Ama bu sene normale göre fazla yolculuk yapacağım gibi duruyor.Bence çok gezmediğin sürece gerek yok. O bilgisayar ile de yazılım yapabilirsin. Eğer bir şirkette çalışıyorsan laptopu götürebileceğin için geçilebilir. Ama onun dışında gerek yok bence.
eğer öyle düşünüyorsanız alın.Normlde fazla gezen birisi değilim bu yüzden almıştım masaüstünü. Ama bu sene normale göre fazla yolculuk yapacağım gibi duruyor.
siztem güzel pek anlamam fiyatlardan ama bence 6-6.5k ya satılabilir.Tahmini olarak bu sistemi kaça satabilirim acaba?
Normal bir bilgisayar kullanıcısı iseniz, geçebilirsin. Çok fazla oyun oynayan biri iseniz, geçmenizi tavsiye etmem.Elimde şu anda Ryzen 3 3100, a320m s2h, gtx1650 gddr6, 16 (2x8) 3000Mhz masaüstü sistem var. Yazılımla uğraşmak istediğim için kasayı satıp Macbook'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Umarım fiyat konusunda da başka arkadaşlar yardım olur. İyi günler.siztem güzel pek anlamam fiyatlardan ama bence 6-6.5k ya satılabilir.
Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Umarım fiyat konusunda da başka arkadaşlar yardım olur. İyi günler.siztem güzel pek anlamam fiyatlardan ama bence 6-6.5k ya satılabilir.
aslında birazda oyundan uzaklaşmak amaçlı düşünüyorum.Normal bir bilgisayar kullanıcısı iseniz, geçebilirsin. Çok fazla oyun oynayan biri iseniz, geçmenizi tavsiye etmem.
Belli bir yazilim egitiminiz var miElimde şu anda Ryzen 3 3100, a320m s2h, gtx1650 gddr6, 16 (2x8) 3000Mhz masaüstü sistem var. Yazılımla uğraşmak istediğim için kasayı satıp Macbook'a geçmeyi düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Belli bir yazilim egitiminiz var mi
Tamam o zaman alman iyi olabilirBilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.
dostum 6k.6.5k ya 1660+i3 10100f pc alırsın çok pahalı söylemişsinsiztem güzel pek anlamam fiyatlardan ama bence 6-6.5k ya satılabilir.
Tahmini satış fiyatı hakkında bilgili bir arkadaşa benziyorsun. Ne kadara gidebilir? Monitör hariç.dostum 6k.6.5k ya 1660+i3 10100f pc alırsın çok pahalı söylemişsin
Link atar mısın? ayrıca 0 mı yoksa ikinci elden mi bahsediyorsundostum 6k.6.5k ya 1660+i3 10100f pc alırsın çok pahalı söylemişsin
NOVA-1660 / INTEL i3-10100F / ASUS PHOENIX GTX 1660 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TRLink atar mısın? ayrıca 0 mı yoksa ikinci elden mi bahsediyorsun
![]()
Intel i3 10100F 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
en ucuz bunu buldum 10k ya bile var.
ben sizin dediğiniz üzerine attım yani 6-6.5k ya 1660 lı bulamadım diye.NOVA-1660 / INTEL i3-10100F / ASUS PHOENIX GTX 1660 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
fahiş fiyat sitesi teknobiyotik buyrun bunda hem 16 ram var ayrıca 500gb ssd
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca attığınız gtx 1660 super adam 1650 demiş arada uçurum fark var.
Doğru ya Unutmuşumben sizin dediğiniz üzerine attım yani 6-6.5k ya 1660 lı bulamadım diye.