Kasadan gelen ses

sanane1026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar.Kasamı daha yeni aldım yani tüm bilgisayarımı değiştirdim.Bugun 6.cı gün ve vatan bilgisayar kurucuları windows 7 yüklemişler.Bende bugun windows8 yükleyeyim dedim.Yüklemeden önce ses seda yoktu ama w8 yükledim ondan sonra sanırım ya anakarttan ya hdd den sanki cd yi çizerler ya bi ses çıkarya onun aynısından çıkıyor.Bilgisayara işlem yapınca ses kesiliyor örneğim dosya yükleyince yükleyene kadar kesiliyor.Kopyalama yapınca ses kesiliyor sonradan tekrar devam ediyor.Nedeni nedir sizce her hangi bir öneriniz varmı

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Önemli bilgilerin varsa yedeğini al. Harddiskin gidici haberin olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardesim daha 6 gün oldu bide formattan sonra ses çıkarmaya başladı yeni format mı denesem acaba .Son birkez deneyip garantiye yollamayı düşünüyorum

hangon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende toplama bilgisayar yaptırmıştım benimki cpu fanından geliodu işlemci zorlanınca fan da sesli çalışıo senin durumun farklı sanırım...

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun kasayı ac bak bakalım ses nerden geliyor : bir yandanda kopayalam yapsın veya bir yun falan ac yani sesi getirecek sekilde bişiler yap bakalım sesin erden geldiği anlasılır ona göre burda yardımcı oluruz.