Psu hakkında ne düşünüyorsunuz güzelmidir?Birçok toz filtresi bulunuyor ve gayet kaliteli. Sadece egzoz fanı eklenebilir.
![]()
Corsair CC-9011151-EU Spec-05 550W 80+ Mid Tower Kasa Siyah Fiyatı - Trendyol
Corsair Cc-9011151-eu Carbide Spec 05 Siyah Bilgisayar Kasası - Vs550 80+ 550w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
PSU tarafından sorun yok, kaliteli ancak hava akışı yetersiz kalabilir. Dediğim gibi ekstra fanlarla destekleyebilirsiniz.Psu hakkında ne düşünüyorsunuz güzelmidir?
Teşekkür ederim.PSU tarafından sorun yok, kaliteli ancak hava akışı yetersiz kalabilir. Dediğim gibi ekstra fanlarla destekleyebilirsiniz.
Piyasada pek yer edinmiş ve kalitesi hakkında net yorum yapılacak bir marka değil. Elinizde de kalabilir, uzun süre götürebilir de. Ben olsam kalitesiyle bilinen markalara yönelirdim.Teşekkür ederim.
Gametech legend hakkında ne düşünüyorsunuz.
Veya gametech Redline.
Hocam çok soru sordum da dark diamond pro mesh hakkında ne düşünüyorsunuz?Piyasada pek yer edinmiş ve kalitesi hakkında net yorum yapılacak bir marka değil. Elinizde de kalabilir, uzun süre götürebilir de. Ben olsam kalitesiyle bilinen markalara yönelirdim.
Hava akışı bakımından gayet iyi bir kasa ancak içinde bulunan PSU'ların bazılarında akım koruması pek yeterli değil. İleride PSU eklemeniz gerekir.Hocam çok soru sordum da dark diamond pro mesh hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunu ben de düşünüyorum psu’suz olarak, ama bir bilgim yokHocam çok soru sordum da dark diamond pro mesh hakkında ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim dark diamond pro mesh hakkında karar kıldım.Hava akışı bakımından gayet iyi bir kasa ancak içinde bulunan PSU'ların bazılarında akım koruması pek yeterli değil. İleride PSU eklemeniz gerekir.
Yoğun araştırmalarıma dayanarak yaklaşık bir ay, 3 kasada kaldım gametech Redline gametech legend ve dark diamond pro mesh en sonunda dark diamond pro mesh aldım geldikten sonra görüşlerimi iletirim.Bunu ben de düşünüyorum psu’suz olarak, ama bir bilgim yok
Hocam son kez sorum olacak size.Hava akışı bakımından gayet iyi bir kasa ancak içinde bulunan PSU'ların bazılarında akım koruması pek yeterli değil. İleride PSU eklemeniz gerekir.