Herkese merhabalar
Asus B350m micro atx anakart
Sapphire nitro RX 580 ekran kartı
Corsair 8 gb 2666 mhz ram
Ryzen 5 2600x işlemci
Hi power 600+80 Psu
bileşenlerinden oluşan sistemimde Aero cool QS240 micro atx kasa kullanıyorum.Mevcut kasa içerisindeki gerek hava sirkülasyonu olsun gerek bileşenler arası boşluklar olsun son derece yetersiz.Ekran kartım bir çok oyunda 80 derecenin üzerine çıkıyor bu sebepten dolayı mevcut kasamı değiştirmek istiyorum.
Aklımda ki kasa modelleri şunlar
Nzxt H500 Mid Tower Atx Beyaz Bilgisayar Kasası GittiGidiyor'da 371558611
PHANTEKS P350X TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P350X (PH-EC350PTG_DBK) DIJITAL RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
Phanteks Eclipse P400S Cam Kapaklı Buzul Beyaz Bilgisayar Fiyatı
bu 3 kasadan birini almayı düşünüyorum 3 kasayada aynı mesafedeyim hangi kasayı alırsam tüm fan kapasitesine kullanacağım
Sizin kasa ve soğutma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ?
Mevcut sistemim aşağıda
Saygılar.
Asus B350m micro atx anakart
Sapphire nitro RX 580 ekran kartı
Corsair 8 gb 2666 mhz ram
Ryzen 5 2600x işlemci
Hi power 600+80 Psu
bileşenlerinden oluşan sistemimde Aero cool QS240 micro atx kasa kullanıyorum.Mevcut kasa içerisindeki gerek hava sirkülasyonu olsun gerek bileşenler arası boşluklar olsun son derece yetersiz.Ekran kartım bir çok oyunda 80 derecenin üzerine çıkıyor bu sebepten dolayı mevcut kasamı değiştirmek istiyorum.
Aklımda ki kasa modelleri şunlar
Nzxt H500 Mid Tower Atx Beyaz Bilgisayar Kasası GittiGidiyor'da 371558611
PHANTEKS P350X TEMPERED GLASS BLACK ECLIPSE P350X (PH-EC350PTG_DBK) DIJITAL RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
Phanteks Eclipse P400S Cam Kapaklı Buzul Beyaz Bilgisayar Fiyatı
bu 3 kasadan birini almayı düşünüyorum 3 kasayada aynı mesafedeyim hangi kasayı alırsam tüm fan kapasitesine kullanacağım
Sizin kasa ve soğutma konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ?
Mevcut sistemim aşağıda
Saygılar.