Kasa Tavsiyeleri..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar an itibarı ile yeni boş bi kasa almaya karar verdim :)
baktım baktım şöyle şekli şemali güzel,psu'su yüksek bi model görebildim..
Aslında cooler master tercih etmek istiyorum ama cooler master psu'lu oldukça tuzlu..
Bi model gözüme çarptı,internette incelemelerine baktım güzel bi kasa gibi duruyo..
Link : http://www.vatanbilgisayar.com/lian...atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=40419

Psu : 600w XILENCE

Boyut : middle tower
Tip : mikro atx

nasıldır ?
güzel,içi büyük derseniz yakın zamanda almayı düşünüyorum..
her türlü öneri beklenir :)

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Benim alacagim tek kasa cosmos rc1000 dir oda psusuz bile bunlardan pahalli.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
piyasada 300$ civarında. Bence değmez bir kasa için bu kadar para harcamaya.

Niye değmesin? Çoğu insan kasaya 50-60tl para verir adi kasa alır. Sonra ısınmalar başlar bilgisayarda, parçalar doğru düzgün hava almaz. 1500 lira verir kaliteli bir sistem dizer, gider 60 liralık kasa alır sonra derdine yanar. Eğer oyun için bilgisayar alacaksanız kesinlikle çok iyi soğutması olan, çelik gövdeli ferah kasa almalısınız, gerekirse 400-500 lira da verilir.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Icine 600$ lik ekran karti koyarsan deger bence. Ama masa bilgisayarlariyla iliskimi keseli epey oluyor. Ondan katiliyorum ama butce uygunsa alinabilecek en iyi kasalardan.

D'Artagnan

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Niye değmesin? Çoğu insan kasaya 50-60tl para verir adi kasa alır. Sonra ısınmalar başlar bilgisayarda, parçalar doğru düzgün hava almaz. 1500 lira verir kaliteli bir sistem dizer, gider 60 liralık kasa alır sonra derdine yanar. Eğer oyun için bilgisayar alacaksanız kesinlikle çok iyi soğutması olan, çelik gövdeli ferah kasa almalısınız, gerekirse 400-500 lira da verilir.

Tabii ki herkesin kendi tercihi.

Fakat bugüne kadar pek çok bilgisayar değiştirdim ve tümünün montajını kendim yaptım. Powersupply kaliteli olduktan sonra boş bir kasaya çok fazla para vermenin pek de anlamı olmadığını anladım ve aldıklarımın hiçbiri de beni yarıyolda bırakmadı ( Ağustos ayının en sıcak günlerinde bile ). Bu benim fikrim fakat değişik düşünenler de olabilir.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
şurayı bi oku bu kasada iyi

not eğer kurallara aykırıysa lütfen söylermisiniz

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88