Kasa Slot Kapağı

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba, ben kasa slot kapağı arıyorum ama bir türlü bulamıyorum. Daha önce temin edenler var ise nasıl ve nereden temin ettiğinizi paylaşabilir misiniz?

21hkeqDXkDL._SL500_AA300_.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kasayla beraber olduğundan bulman pek kolay değil cünkü önemsiz oldugu icin fazlalıklar atılır yani biz atıyoruz zaten vidalı pek yok artık çıtlamalı oluyor artık kırıyosun bitiyor.:) Bilgisayarcıları gezmen lazım satıldığını görmedim ama belkide vardır.

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kasayla beraber olduğundan bulman pek kolay değil cünkü önemsiz oldugu icin fazlalıklar atılır yani biz atıyoruz zaten vidalı pek yok artık çıtlamalı oluyor artık kırıyosun bitiyor.:) Bilgisayarcıları gezmen lazım satıldığını görmedim ama belkide vardır.

katılıyorum :) gereksiz parça olduğu için genelde atılır

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Vakti zamanında bir tv kartı çıkmıştı eskilerin içinden, deneyelim derken tüm slotları çıtlatmıştık fakat tv kartı bozukmuş. Haliyle her yer açık kaldı ve toz topluyor. Geçenlerde pc'nin içini temizleyince sıcaklık neredeyse 8-10 derece farketti mecburen kapatma ihtiyacı hissetmeye başladım. Sorduğum yerlerden genelde varsa banada getirir misin gibi cevaplar aldım nedense... :/

Bu®ak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gebzedeysen bana özel mesaj gönder buluruz sana o kapaklardan.

blauzahn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Elinde bulunacağını hiç tahmin edemeyeceğim bir arkadaşımdan buldum, teşekkür ederim.