Kasa monitöre görüntü vermiyor

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba.
Arkadaşlar elimde bi kasa var . Bilgisayar en son calısıyordu bunu sonra 2 kere filan kullanmadım kaldırdım . Şimdi birşeye lazım oldu kurdum . Bilgisayar calısıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor . Ramlarin ve ekran kartının calıstıgına eminim başka ekran kartıda denedim aynı sonuç aldım . Çok kurcaladım ama başaramadım ramlari degiştirdim filan ne varsa yaptım ama tık yok. Neyse bunu götürdüm bi bilgisayarcıya adam da verdi elektirigi görüntü gelmedi tabiki dedi ana kartta bişey var .(Adamada hiç güvenmiyorum şu ana dek ne götürdüysem kazıkladı yani beni :D ama işte el mahkum naparsın ) Neyi vardır bilgisi olan varmı ?

deaw

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Mönitör arızası olabilir.Başka monitörde denedin mi ?

karavali

Asistan
Reaksiyon puanı
1
açılışta F8 bas vga modunda başlat gibi bişey olması lazım ordan yürü işe yarar belki hocam

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bios pilini söküp en az 3dk bekle sonra tekrar tak dene anakart biosu resetlesin.

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vala kardeşim benim birkaç kez başıma geldi hepsinde sorun ramdeydi çıkar tak iyi kontrol et temizle tak bi olabilir.

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monitor calısıyor yani başka bi kasa ile denedim . F8 olayına gelemiyorum bile sıfır görüntü hiç birşey acılmıyor . Ramlari denedim ya tek tek de denedim .

bysertac

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Monitor calısıyor yani başka bi kasa ile denedim . F8 olayına gelemiyorum bile sıfır görüntü hiç birşey acılmıyor . Ramlari denedim ya tek tek de denedim .

Pc açılırken sinyal sesi veriyormu 'bim veye dııııtt veya biiimm vs'' bu ramlarda sorun olmadığı anlaşılır

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ana kart doğru tespit bence.

dumro_laz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi ara uzun biip sesi geliodu baktım ramdanmiş sonra başka taktım ses kesildi . Evet büyük ihtimalle ana kartta arıza da işte yinede dedim belki başka bişeydir .