• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Kasa Fanı Işıkları Solarmı

GTGTXRTX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar merhaba Xigmatek sirocon III modelli bir kasam var 2020 Haziran'da yani 1 yıl önce toplamıştım kasamın o zamanki çektiğim fotoğrafına baktığım zaman şu anki hali ile kasanın ön fanlarının ışıklarının renk tonunun biraz değiştiğini fark ettim sol taraftaki morumsu renk biraz daha koyulaşmış fotoğraftada umarım anlaşılıyordur bu normal birşey midir açıkçası biraz panik yaptım kasamın ışıkladı sönerse diye vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

WindStone

Dekan
Reaksiyon puanı
2,673
Arkadaşlar merhaba Xigmatek sirocon III modelli bir kasam var 2020 Haziran'da yani 1 yıl önce toplamıştım kasamın o zamanki çektiğim fotoğrafına baktığım zaman şu anki hali ile kasanın ön fanlarının ışıklarının renk tonunun biraz değiştiğini fark ettim sol taraftaki morumsu renk biraz daha koyulaşmış fotoğraftada umarım anlaşılıyordur bu normal birşey midir açıkçası biraz panik yaptım kasamın ışıkladı sönerse diye vs.
Normalde olmaz. Fotoğraf yok ayrıca. Kasanın camlarını ve ledlerin üstlerini temizlemeyi deneyin.

GTGTXRTX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Allah allah fotoğraf atıyorum ama siteye gelmiyormu ?