Kas kasılmaları ve ağrıları için çözüm ne?

yusufyaman55

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar spora başladım kas kasılmaları ve ağrıları için çözümünüz ne sizin. spordan arkadaş kyani fit 20 yi önerdi biliyor musunuz kullandınız mı hiç

Son düzenleyen moderatör:

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
Yeni başladığında o ağrıları 1 hafta boyunca şiddeti giderek azalacak şekilde her türlü çekeceksin. Vücudun ham olduğu için ilk spora başlangıçta bu tür kas ağrılarını herkes çekiyor. Çözümü yok açıkcası.

yusufyaman55

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Arkadaşlar spora başladım kas kasılmaları ve ağrıları için çözümünüz ne sizin. spordan arkadaş kyani fit 20 yi önerdi biliyor musunuz kullandınız mı hiç

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Forumda çare aranmaz. Doktora git.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah korusun onun önerdiği ilaç seni daha kötü yapabilir.

KRZMNİTK

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,071
Kimya bilgilerimle sodyum ve potasyum içeren şeylerle beslen ikisi de vücutta sinirlerde uyardı iletimini ve kas kasılmalarını kontrol ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de kendini çok zorlama

Amello

Doçent
Reaksiyon puanı
595
Hocam ilk 1 hafta ağrıması normal fakat sonradan hala ağrı devam ediyorsa o spor zaten başarısız olmuştur. Ağrı olmaması için spora başlamadan önce mutlaka gerinme hareketleri yapın. Sizi çok yoran hareketler yapmanıza da gerek yok. "Çok yoruluyorsan o kadar kasın çıkar karşim" diyen cahilleri de dikkate almayın, çok acısını çekersiniz.

oguzrx

Profesör
Reaksiyon puanı
680
Önermekle olmaz bu işler 3 yıl profesyonel olmasamda fitnes yaptım sadece 2 gün agrım oldu ,size tavsiyem protein ağırlıklı beslenme,su için günlük 3 4 litre ,ve spor yaparken fazla agir çalışmayin belinizden olursunuz

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Konuları birleştirdim, lütfen bir tane konu açınız.

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,244
Kesin çözüm değil ama sıcak suyla duş almak masaj etkisi yapar ağrıyan bölgelere biraz sıcak su tutun duş alırken biraz da olsa rahatlatır.