Güvenilir midir? Steam oturum açmamı istiyor 600₺ oyun var kaybetmek istemiyorum.Böyle siteleri kullanabilirsin ve bazı oyunlarda kart düşürme özelliği olacağından o kartlıları seç ama en az level 1 olsun. ? (Reklam amaçlı yazmadım).
https://giveaway.su/
Yok, ben orayı kullandığım için o linki verdim zaten ama zaten Steam Guard varsa kuşkusuz orayı tercih edebilirsin.Güvenilir midir? Steam oturum açmamı istiyor 600₺ oyun var kaybetmek istemiyorum.![]()
Yan hesapla oturum kartları düşürüp ana hesaba atacağım.Yok, ben orayı kullandığım için o linki verdim zaten ama zaten Steam Guard varsa kuşkusuz orayı tercih edebilirsin.
Yok, ben orayı kullandığım için link verdim ama zaten oradaki oyunların çoğu değersiz oyunlar olduğu için bedava dağıtılıyor.Güvenme dostum. Kimse kimseye bedava şeyler vermez. Yeni hesap aç onla giriş yap.
Guard var ve şifreyi değiştirdim direkt hocam.Vallahi 600TL'lik hesabım olsa hiçbir yere giriş yapmam. 10-15TL için riske gerek yok.
Aldım 2.10₺'ye bakalım kaç ₺ gelecek.Zup serisine bakabilirsin. Kendinden değerli kart düşürüyor.
2 saati geçirme, iade edersin. İdle master ile kasmalık bir oyun ama oynayınca da düşer herhalde.Aldım 2.10₺'ye bakalım kaç ₺ gelecek.
Bir kart düşürüp iade talebinde bulundum. Serinin diğer oyunlarını alacağım şimdi.2 saati geçirme, iade edersin. İdle master ile kasmalık bir oyun ama oynayınca da düşer herhalde.
Güzel. Ne kadar oynayıp, ne kadarlık kart düşürdünüz?Bir kart düşürüp iade talebinde bulundum. Serinin diğer oyunlarını alacağım şimdi.![]()
Birkaç bölüm geçip arkada açık bıraktım sonra biraz daha oynadım. İade ettiğimde 58 dakikadaydı. Düşen kartın değeri 1.43'tü sanırım ama bana 1.28 geldi. Diğer oyunlarda Idle Master kullanacağım.Güzel. Ne kadar oynayıp, ne kadarlık kart düşürdünüz?
Güzel bende alacağım.Birkaç bölüm geçip arkada açık bıraktım sonra biraz daha oynadım. İade ettiğimde 58 dakikadaydı. Düşen kartın değeri 1.43'tü sanırım ama bana 1.28 geldi. Diğer oyunlarda Idle Master kullanacağım.
VAC korumalı oyunları banladım dün 5 kart düştü. Ama içimde bir şüphe var oynayarak kasmak daha güvenli gibi.Güzel bende alacağım.İdle master ile VAC, ban vs. yeme olasılığı var diyebiliyorum. Riske atmayın. Hesabınız baya değerli.
Riske atmayın derim. Ben güvenemiyorum şahsen.VAC korumalı oyunları banladım dün 5 kart düştü. Ama içimde bir şüphe var oynayarak kasmak daha güvenli gibi.
Halah time
İlk bir saat oyunlardan kart kazanınca oyunları iade edebiliyor muyuz? Bu mümkün değil diye biliyordum. Deneyen oldu mu? Merakımdan soruyorum.Birkaç bölüm geçip arkada açık bıraktım sonra biraz daha oynadım. İade ettiğimde 58 dakikadaydı. Düşen kartın değeri 1.43'tü sanırım ama bana 1.28 geldi. Diğer oyunlarda Idle Master kullanacağım.
Şahsen iade talebinde bulunabildim ama henüz parayı almadım. Para gelince buraya yazarım.İlk bir saat oyunlardan kart kazanınca oyunları iade edebiliyor muyuz? Bu mümkün değil diye biliyordum. Deneyen oldu mu? Merakımdan soruyorum.
Konuda daha fazla kart düşürmeye yarayan oyunlar paylaşılabilir. Bu şekilde hesabımızı geliştirmiş oluruz. ?