Kart Biçimlendirmesi ve CPU

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arakdaşalr Xperia arc s kullancısıyım

Benim telefonum rootlu ultimate rom yüklü.Şu sıralar kasmaaya başladı ama ne kasmalar ekran donuyor 2-3 dakika dokunmatik çalışmıyor.Telefon kasım kasım kasılıyor.Ultimate room ile set cpu diye bi olay var ayarlarda ordan cpuyu 800 den 1.4 Ghz e cikardim en düsük ayarini ise bilmiyorum diye 600 e aldım. bunun ayarları nasıl olucak blginiz varsa

Birde ben hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum.Fakat bu rom gider mi biçimlendirince ben gitmez diye hatırlıyorum ama emin olamadım yine de size danışayım dedim.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hafıza kartındaki dosyalar gider rom gitmez diye biliyorum.Ancak hafıza kartındaki rom setupları gider sadece rom'a bir şey olmaz.Rom'un en kararlı çalıştığı seçenek ondemand'dı yanılmıyorsam [MENTION=130683]android3[/MENTION] gerekli bilgiyi sana verir :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba Arakdaşalr Xperia arc s kullancısıyım

Benim telefonum rootlu ultimate rom yüklü.Şu sıralar kasmaaya başladı ama ne kasmalar ekran donuyor 2-3 dakika dokunmatik çalışmıyor.Telefon kasım kasım kasılıyor.Ultimate room ile set cpu diye bi olay var ayarlarda ordan cpuyu 800 den 1.4 Ghz e cikardim en düsük ayarini ise bilmiyorum diye 600 e aldım. bunun ayarları nasıl olucak blginiz varsa

Birde ben hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum.Fakat bu rom gider mi biçimlendirince ben gitmez diye hatırlıyorum ama emin olamadım yine de size danışayım dedim.

hafıza kartını biçimlendirmek roma bir zarar vermez :)
min cpu değeri telefon boştayken devreye girer. yani min cpuyu ne kadar düşük seçersen telefon beklemede iken o kadar az işlemciyi kullanacağı için şarj daha uzun gider :)

benim önerim:
min cpu: 192MHz
max cpu: 1400 lerde birşey seç. (en yüksek değeri seçme)
scaling/governor ise: ondemand

bu arada Set on Boot u da işaretlersen bu değerler başlangıçta uygulanır.

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu hortlatma olcak ama benim telefonda ondemandx var ve ı/o zamanlaması sio'da ne olsun

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ondemand ta varmis tamamda zamanlayici ne olsun sio da duruyor şu an birde bu ondemand performansa ne tür bi etki sağlıyor