Karşınızdaaa: Oppo Band !!

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
Mi Band serisinin rakibi, Mi Band 5 in ezeli düşmanı, ekosistem kurucusu Oppo Band karşınızda...
1611587083413.png

Tasarımıyla dikkat çeken Oppo Band serisi (açıkçası ben hiç beğenmedim) yeni serisini tanıtmaya hazırlanıyor.
Haziran 2020 de ilk seri çıkıp satışa başlanmıştı. Bu da eski serinin aynı özelliklerini taşıyacak olan yeni seri (Not düşme gereği duydum: Madem eskisiyle aynısı neden bir daha çıkarıyorsunuz ki) .

NFC destekli, 1.1 inç AMOLED ekrana sahip, 100 DPI çözünürlüğünde ve şarjı 14 gün giden(100 mAH) bir akıllı bileklik.
Kalp atış hızı ve oksijen seviyesini de ölçebiliyor. İşlemcisi ise Apollo 3.

Açıkçası ben beğenmedim. Çıksa da almam. Oraya oppo yazdıktan sonra ne anlamı kaldı ki. Ekran gövde oranı da çok küçük görünüyor.
Siz beğendiniz mi? Düşünceleriniz neler?

TheLastWarrior

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,045
Mi band 6 gliyor gps destekli olacakmış hiç şansı yok bunun fiyatıta yüksek olur şimdi

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,237
Aslında kendim de Oppo kullandığımdan Oppo Watch alsam mı diye düşünüyorum.

Klyder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
Mi Band serisinin rakibi, Mi Band 5 in ezeli düşmanı, ekosistem kurucusu Oppo Band karşınızda...
Ekli dosyayı görüntüle 135996
Tasarımıyla dikkat çeken Oppo Band serisi (açıkçası ben hiç beğenmedim) yeni serisini tanıtmaya hazırlanıyor.
Haziran 2020 de ilk seri çıkıp satışa başlanmıştı. Bu da eski serinin aynı özelliklerini taşıyacak olan yeni seri (Not düşme gereği duydum: Madem eskisiyle aynısı neden bir daha çıkarıyorsunuz ki) .

NFC destekli, 1.1 inç AMOLED ekrana sahip, 100 DPI çözünürlüğünde ve şarjı 14 gün giden(100 mAH) bir akıllı bileklik.
Kalp atış hızı ve oksijen seviyesini de ölçebiliyor. İşlemcisi ise Apollo 3.

Açıkçası ben beğenmedim. Çıksa da almam. Oraya oppo yazdıktan sonra ne anlamı kaldı ki. Ekran gövde oranı da çok küçük görünüyor.
Siz beğendiniz mi? Düşünceleriniz neler?

Tatlı rekabetler bakalım güzel cihaz

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
tasarımını hiç beğenmedim bide sanırım mi band 6 gps desteği falan geliyomuş piyasada çok tutulacağnı sanmıyorum