Karşınızda Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Karşınızda Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge !

Samsung'un Phablet segmentinde yer alacak olan Galaxy Note 5 Galaxy S6 Edge modellerinin en net görüntüleri yayınlandı. İşte karşınızda kanlı canlı yeni Galaxy modelleri!

Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge modellerinin tasarımlarını beğendiniz mi? Samsung tasarım anlayışını değiştirmeli mi?

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ya çöp çöp telefon dıştan cezbediyo ama yazılımda verilen paranın 1 kuruşunu hak etmiyo

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Note 4'e sahip annem, eğer kullanmak zorunda kalırsam hantal touchwiz yerine custom rom atarım
sen demeki s3 ve s4 zamanındaki touchwizi görsen işin varmış kardeş tamam samsungun arayüzü diğer arayüzlere göre hantal ve agır fakat bunu yavaş yavaş çözüyorlar note 4 de belli bir yol katetti s6 ve serisinde dahada iyi oldu ilerki modellerde belki hiç sorun olmayacak hiçbir telefon 4-4 lük değildir bırak telefonu insanlar bile değil...mesela sony nin tasarım güzel kamera rakiplerinden geri pil performansı iyi htc nin tasarım iyi ses iyi ekran iyi ama ekran/kasa oranı düşük samsung un s6 ile tasarım malzeme ekran işlemci iyi ama arayüz hala yetersiz seviyede dediğim gibi 4-4 lük telefon yok bana iphone deme yarım gün giden şarjdan bahsetmeyim :)....

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Note 5 benim için hayal kırıklığı olacak, SDkart olmayışı en büyük handikap bana göre, ram arttırıp işlemciyi yükseltmekle iş bitmiyor. Şu an Note 4 32GB + 64GB Sdkart kullanıyorum şu hafıza kapasitesi için 128 GB modeli almam gerekir onada bi dünya fark ödemem gerekecek. Samsung SD kartı bırakmakla çok büyük hata yapıyor bana göre... Tanıtılana kadar hala umudum var....

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
MicroSD olmaması , batarya performansının yetersiz olması ve yine her zamanki gibi touchwiz en büyük eksisi olacak bu cihazların yine :dirol: