epey sitesinden kendinizde karşılaştırabilirsinizMi 9t vs note 9s hangisi alır? Ve neden verdiğiniz cevap?
note 9s alırdım. daha yeni bir cihaz ve tasarım olarak daha güzel benceMi 9t vs note 9s hangisi alır? Ve neden verdiğiniz cevap?
Öncelikle cevap için teşekkür ederim, neden mi 9t olduğunu açıklayabilir mısın?1- Epeyden karşılaştırmayın kesinlikle çünkü karşılaştırmaları kesinlikle gerçek dışı ve saçma. Mega-piksele göre kameranın iyi olup olmamasına karar veriyor ve mesela mi9T pro'nun kamerasının p40 pro'nun kamerasında daha iyi olduğunu söylüyor.
2- Mi9T
Verdiği hissiyat, tasarım, kamera ve Xiaomi'nin mi9T'ye verdiği öncelik. Ve redmi note 9s aşırı dandik kalitesiz bir cihaz. Elinize ilk aldığınız zaman bunu hissediyorsunuz. Önce bir mi9T'yi elinize alın ve sonra rn 9s'i alın. Mi9T çok daha kaliteliÖncelikle cevap için teşekkür ederim, neden mi 9t olduğunu açıklayabilir mısın?
Aradaki fiyat farkı uçuk ama fiyatlar düşer mi pekiVerdiği hissiyat, tasarım, kamera ve Xiaomi'nin mi9T'ye verdiği öncelik. Ve redmi note 9s aşırı dandik kalitesiz bir cihaz. Elinize ilk aldığınız zaman bunu hissediyorsunuz. Önce bir mi9T'yi elinize alın ve sonra rn 9s'i alın. Mi9T çok daha kaliteli
Note 9s çünkü daha yeni bir cihaz ve özellikleri daha iyiMi 9t vs note 9s hangisi alır? Ve neden verdiğiniz cevap?
NOTE 9S (SIRF AMOLED İÇİN Mİ 9T ALINMAZ)note 9s alırdım. daha yeni bir cihaz ve tasarım olarak daha güzel bence
Mi9t.Mi 9t vs note 9s hangisi alır? Ve neden verdiğiniz cevap?
Ekran süresi ne kadar gidiyor bide kameradan memnun musun?Note 9s: Daha iyi Batarya, Daha yeni telefon
Mi 9t: Daha şık ve premium hissiyat, Daha iyi kamera, Amoled.
Şu an Mi 9t kullanıyorum. Soruların varsa sorabilirsin.
Ekran süresi ne kadar gidiyor bide kameradan memnun musun?
tabiki de Mİ9T kendim kullanıyorum çok memnunumMi 9t vs note 9s hangisi alır? Ve neden verdiğiniz cevap?
nfc koymamak nedir ya sanki maliyeti çok arttırıyormuş gibi cidden komik bir durumVerdiği hissiyat, tasarım, kamera ve Xiaomi'nin mi9T'ye verdiği öncelik. Ve redmi note 9s aşırı dandik kalitesiz bir cihaz. Elinize ilk aldığınız zaman bunu hissediyorsunuz. Önce bir mi9T'yi elinize alın ve sonra rn 9s'i alın. Mi9T çok daha kaliteli
Mi 9t vs note 9s hangisi alır? Ve neden verdiğiniz cevap?
3000tl altı telefon arıyorumBen olsam ikisinide tercih etmem ,eğer 3.500 TL altı telefon arıyorsanız Realme 6 Pro Alırdím
Redmi Note 9s 3000 altında3000tl altı telefon arıyorum