• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

karşılaştırma

^Kurmay^

Öğrenci
Xiaomi redmi note 8 pro mu mi 9T promu
bu karşılaştırmada asıl merak ettiğim pop up kamera sıkıntı çıkarırmı düşmelerde

tmm hocam peki RN 8Pro mu Mi 9T mi zaten üç cihaz arasında dönüp duruyorum şu sıralar
pop up kamera telefon düştüğünde veya darbe aldığında sıkıntı çıkartırmı

tmm hocam peki RN 8Pro mu Mi 9T mi zaten üç cihaz arasında dönüp duruyorum şu sıralar
pop up kamera telefon düştüğünde veya darbe aldığında sıkıntı çıkartırmı
Ben şu an Mi 9T kullanıyorum. Çok güzel cihaz. Pop-up çok sorun olmaz bece. RN 8 Pro işlemciden dolayı biraz daha performanslı bir cihaz ama Mi 9T daha premium bir cihaz. Size kalmış. Kamera da Mi 9T biraz daha iyi.

tamamen ne istediğine bağlı. amoled ekran istiyorsan mi9t ips istiyorsan rn8pro ekrandan parmak izi istiyorsan mi9t arka tarafta istiyorsan rn8pro işlemci konusunda hem iyi olsun hem de garanti olsun bana süpriz çıkarmasın diyorsan mi9t iyi yetmez daha iyi olsun ilerisine bakarız artık diyorsan rn8pro kamera konusunda ikisi de birbirine yakın. sen kendin isteğine göre seç ve al

Ön kamerayı çok kullanıyorsan her zaman risk vardır Xiaomi 300.000 garanti vermesine rağmen. Onun haricinde 9T daha iyi cihaz.

tamamen ne istediğine bağlı. amoled ekran istiyorsan mi9t ips istiyorsan rn8pro ekrandan parmak izi istiyorsan mi9t arka tarafta istiyorsan rn8pro işlemci konusunda hem iyi olsun hem de garanti olsun bana süpriz çıkarmasın diyorsan mi9t iyi yetmez daha iyi olsun ilerisine bakarız artık diyorsan rn8pro kamera konusunda ikisi de birbirine yakın. sen kendin isteğine göre seç ve al
hocam mesela mi 9T alsam nekadar kullanabilirim kaç sene gider oyun oynayan biri değilim genelde sosyal medya da takılıyom

hocam mesela mi 9T alsam nekadar kullanabilirim kaç sene gider oyun oynayan biri değilim genelde sosyal medya da takılıyom
Bende Mi 9T kullanıyorum ve hiç oyun oynamam. İleride batarya değişimiyle birlikte 4 yıl gider bence. 3 yıl güncelleme alır zaten en az.

Ön kamerayı çok kullanıyorsan her zaman risk vardır Xiaomi 300.000 garanti vermesine rağmen. Onun haricinde 9T daha iyi cihaz.
tam bende onu diyicektim ön kamerayı çok kullanıyom ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide internet haricindeki bir mağazadan kendi fiyatı ile bulabilirmiyim xiaomi mağazalarına yakın bir yerde oturmuyorum

tam bende onu diyicektim ön kamerayı çok kullanıyom ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide internet haricindeki bir mağazadan kendi fiyatı ile bulabilirmiyim xiaomi mağazalarına yakın bir yerde oturmuyorum
Maalesef. Hepsiburada üzerinden alabilirsin orası güvenilirdir bende oradan aldım. Hiç olmadı Evofone.com üzerinden alabilirsin ama oranın fiyatları da yerel mağazalar kadar olmasa da HB gibi sitelerden biraz daha pahalı.

Maalesef. Hepsiburada üzerinden alabilirsin orası güvenilirdir bende oradan aldım. Hiç olmadı Evofone.com üzerinden alabilirsin ama oranın fiyatları da yerel mağazalar kadar olmasa da HB gibi sitelerden biraz daha pahalı.
alışverişte interneti tercih eden biri değilim ve iki tane alacağım için bukadar büyük meblalarda internetten alışveriş yapma konusunda pek emin değilim

bide hepsiburada nın kendi sattığı telefonumu aldın yoksa hepsiburada da satılan fakat başka firma veya şirket neyse onun sattığı telefonu mu aldın

bide hepsiburada nın kendi sattığı telefonumu aldın yoksa hepsiburada da satılan fakat başka firma veya şirket neyse onun sattığı telefonu mu aldın
HB kendi satıyordu ama puanı yüksek satıcıda olur. Ben yüksek meblalı çok alışveriş yaptım HB üzerinden birçok telefondan tut laptopta ondan tut bilgisayar parçasına kadar. Ürün aynı garanti aynı fazladan para vermeye gerek yok bence.

bencede fazla para vermeye gerek yok ama bi bakıcam zaten bu telefonu alırsam başka yerden kendi fiyatına alamayacağım için mecbur
teşekkurler hocam önerileriniz için

bencede fazla para vermeye gerek yok ama bi bakıcam zaten bu telefonu alırsam başka yerden kendi fiyatına alamayacağım için mecbur
teşekkurler hocam önerileriniz için
Rica ederim. Yine forumda Mi 9T grubumuz var oradan güncellemeleri, kamera detaylarını veya sorunları paylaşıyoruz. Hem detaylı bilgi edinebilirsin hemde aldıktan sonra sende üyemiz olabilirsin :D

https://forum.shiftdelete.net/threads/xiaomi-mi-9t-9t-pro-kullanicilari-kulubu.641492/