Karşılama ekranı problemi

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım. Yalnız şöyle bir sorunla karşı karşıyayım:

Öncelikle;
Bilgisayarımdaki mevcut kullanıcı hesapları:

hesaplar.jpg

*Administrator hesabım parola korumalı

Kullanıcı Profillerim:

kullanici.jpg

Karşılaştığım sorun ise:

baglantim.jpg

Bu gördüğünüz iletiyi aldıktan sonra normal Windows karşılama ekranı geliyor ve "Administrator" hesabım için parolamı girip normal kullanımıma devam edebiliyorum. Fakat her seferinde böyle bir hata ile karşılaşmak canımı sıkıyor.

Son olarak eklemek istediğim ve en önemli kısım ise, aslında problemin nerden kaynaklandığını ben biliyorum fakat çözümü sizlerden bekliyorum.

Problem;
Windows XP işletim sistemimi bir zaman önce, SP3 paketi dahil edip (Winlite programı ile) kendi oluşturduğum bir Windows XP cdsinden kurdum. Ve oluşturduğum bu kurulum cdsinde sanırım bu kullanıcı hesabı kalmış.
Zaten format attıktan ve kurulum bittikten sonra hesaplarımda bir de "TamerKucuk" isminde bir kullanıcı hesabı daha vardı fakat gerek duymadığım için o hesabı sildim ve bu uyarıyı almaya başladım. Umarım anlatabilmişimdir.

Çözümü hakkında fikri olan arkadaşların yardımını bekliyorum.

Teşekkürler.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
bilgisayarını etki alanını sokmaya çalışmışsın
bilgisyarım / özellikler/bilgisayar adı / çalışma grup adını workgrup olarak değiştir etki, alanından cık
kendıne yenı bir hesap aç ordan devam et

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Mevcut ayarlarım söylediğiniz gibi zaten:

adszqk.jpg

---------- Post added at 12:57 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yokmu?

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
yerel ağ bağlantısı ayarlarına gir. resimdeki öğeler dısında farklı oge varsa kaldır. sonrasında denetim masası / kullanıcı hesapları / kullanıcıların oturum açma ve kapama şeklini değiştir den ayarlarıda değişr muhtemeln hızlı kullanıcı değiştir gibi ozelıkler iptal edilmiş.
3copyk.jpg

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ağ ayarlarım sizin yayınladığınız resimdeki ile birebir aynı.

Bahsettiğiniz bölümdeki mevcut ayarlarım ise:

adszge.jpg

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Başlat->Çalıştır'a tırnaklar olmadan; "control userpasswords2" yazın, eğer eski hesabı görebiliyorsanız seçerek "Kaldır" butonuna basın.Ayrıca gene "control userpasswords2" yazarak gelen pencerede "Gelişmiş" sekmesine geçin, oradan "Gelişmiş" butonuna tıklayarak sol taraftan "Users" seçin, gene eğer hesabı görebiliyorsanız sağ tıklayarak "Sil" komutunu kullanın.

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Başlat->Çalıştır'a tırnaklar olmadan; "control userpasswords2" yazın, eğer eski hesabı görebiliyorsanız seçerek "Kaldır" butonuna basın.Ayrıca gene "control userpasswords2" yazarak gelen pencerede "Gelişmiş" sekmesine geçin, oradan "Gelişmiş" butonuna tıklayarak sol taraftan "Users" seçin, gene eğer hesabı görebiliyorsanız sağ tıklayarak "Sil" komutunu kullanın.

adszqa.jpg

Malesef problem burdan da kaynaklı değil. Problem sanırım autoexec veya sistemimin başlamasına etki eden bir veya birkaç komut satırında. Nasıl halledeceğiz bunu? :(

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
ASPNET ile ilgili bir durum olduğunu zannetmiyorum.

Şu görüntüye bakarsanız;

kullanici.jpg

"TAMER\Administrator" olarak görünüyor. İşte bu kısımdaki "TAMER" kısmı problem.

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
TAMER yazan kısım bilgisayar adını değiştirdiğinizde değişir.Orasıyla bir problem olduğunu sanmıyorum fakat şu "Hesap Bilinmiyor" yazanda şüphem var.O hesabı silebiliyor musunuz buradan?