Tebrikler ?Okuldayım daha ama Allaha şükür 10. Sınıf takdir ?
Gayet güzel. Takma kafana.Sınıf 10. Ortalama 72. 3 dersten kaldım..
11. Sınıf Takdir - Ortalama 91.0000
Notlarınıza hayranım. Sanırım artık benimde ders dinlemem lazım ?12.Sınıf Takdir - ortalama 97
Ege üniversitesine mi gidiyorsunuz?Üni 1 ortalama ne bilmiyorum karne zaten vermiyorlar garip garip harfler var notların yerinde![]()
Sınıf 10. Ortalama 72. 3 dersten kaldım..
Onur Belgesini hak ettiğim halde vermediler bana. Spor aktivitelerine katılanlar aldı. İşin kötü tarafı dersi kaynatan tiplere verdiler. ?12. Sınıf ortalama 99.4
Yanında takdir ve onur belgesiyle birlikte.
Aga YKS çalışmalarını da göz önünde bulundurursak ders notları harika?12. Sınıf ortalama 99.4
Yanında takdir ve onur belgesiyle birlikte.
Dokuz eylül.Ege üniversitesine mi gidiyorsunuz?
Bizim edebiyat öğretmenide oradan mezun....Dokuz eylül.
Çok iyi başarılarının devamını Ben devamsızlıktan ötürü alamadım ve hocam sağolsun 100 aldığım sınava 75 girdi o çok üzdü beni onun yüzünden 87 den 80 geriledim + Türk dili ve edebiyatı ?Ben 9. sınıfım. Ortalamam 92.
100 aldığın sınava 75 mi girdi?Çok iyi başarılarının devamını Ben devamsızlıktan ötürü alamadım ve hocam sağolsun 100 aldığım sınava 75 girdi o çok üzdü beni onun yüzünden 87 den 80 geriledim + Türk dili ve edebiyatı ?
Evet ve düzeltilemedi100 aldığın sınava 75 mi girdi?
Senin derdine... Ben sınıfı geçsem lokma döktüreceğim...Çok iyi başarılarının devamını Ben devamsızlıktan ötürü alamadım ve hocam sağolsun 100 aldığım sınava 75 girdi o çok üzdü beni onun yüzünden 87 den 80 geriledim + Türk dili ve edebiyatı ?