Karışt görüşlü oyuncular susturuluyor

Reaksiyon puanı
56
Boykot paylaşımı nedeniyle Aybüke Pusat teşkilat dizisinden kovuldu.

Ona destek veren sevgilisi Furkan Andıç'ta tabii de yayınlanan muhabir dizisinden kovuldu.

Boykot paylaşımı yapan oyuncular Rojda Demirer ve Alican Yücesoy'un X hesapları Türkiye'den engellendi.

Boykot'a destek veren Murat Dalban TRT de yayınlanan bir zamanlar İstanbul dizisinden ayrıldı.

Aybüke Pusat'a destek veren Boran Kuzum'da tabii de yayınlanan bir ruh macerası dizisinden kovuldu.

Devlet'in kurumları kesinlikle taraf olmamalı çünkü muhalifler olarak bizde o kurumlara vergi veriyoruz.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,783
Devletin kurumları devletin tarafında oluyor ilginç bir şekilde.

Karşı boykot başlattım. Koç ürünleri almıyoruz. Sabancı ortaklığı ürünleri almıyoruz. Starbucks'a gitmiyoruz. Maklube yemiyoruz.

seo_uzmanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bir Türk genci olarak istediğim basit.
Liyakat, Adalet, Hak, Hukuk.
Liyakat olmadığı sürece hiç bir şey değişmeyecek.
İnsanlar akrabalarını utanmadan bu benim akrabam el sallayın diyor ve bu kişi ileride savcı olacak devleti temsil gücü olacak olan birisi bile bunu pişkin pişkin yapabiliyor.
İnsanlar hak ettikleri yerlere çalışarak dahi gelemiyorlar.
Boykotu falan geçtim tümünün kazınması ve ülkede liyakatın esas olması gerekli.
Kimse hak etmediği koltuğa gelmemeli.

Adalet kısmında ise Kızılay Eski Başkanının kızından başlanarak yargı dağıtılabilir mesela.
Öyle geniş bir mezheplere sahipler ki bir insanın hayatına sebep olduklarında bile rahat rahat yaşayabiliyorlar.
Oysa ki elin Japonu dediğimiz Japon mühendis Ryoichi Kishi bir kazadan bile kendini sorumlu tutarak hayatına son vermişti. Ancak insanlarda utanma, ar ve gurur duygusu olmayınca normal.

Benim isteğim bir Türk genci olarak budur.