Karışık bir soru yardım bekliyorum ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
İyi günler ben galaxy s buldum 2.36 vardı üzerinde çok kasıyordu, bende dedimki cynogen modların stabilleri çıkmışken kuruyim dedim ve 10.1 kurdum hiçbir sorun yok süper çalışıyordu ama bir sorun oluştu sd kartı emmc klasörü içinde gösteriyor ve root explorer ile açmadan normal explorer ile görmüyordu telefonun hafızasını 2 gb ını sisteme gerisi sdcard0 olarak oluşturmuş root explorer çalıştırarak kullanırım dedim oda çözülmüş oldu ama ram büyük sorun 10.1 yükleyince çok az kalıyor ram dedim ki telefonun hafızasını bölmüş 5 gb sdcard0 da var bir swapper gibi ram arttırıcı programla kendi hafızasının bir kısmını ram'e ekleyebilir miyim kendi hafızası olduğundan hızlı çalışır diye düşünüyorum sd cardım o kadar hızlı değil sizce olur mu?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ram eklesen bile donanımsal açıdan fark olmayacaktır.Hız değişmeyecektir.
İkincisi ise Android 4.2.x sürümünden itibaren yeni dosya sistemine geçildiğinden hafıza öyle gözükmektedir.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Ram eklesen bile donanımsal açıdan fark olmayacaktır.Hız değişmeyecektir.
İkincisi ise Android 4.2.x sürümünden itibaren yeni dosya sistemine geçildiğinden hafıza öyle gözükmektedir.
Antutudan 3280 puan alıyorum çok düşük Ama Allaha şükür 2.3.6dan kat be kat iyi o zaman kerneli mi değiştirmeliyim adam antutudan 4000 civarı puan almış helly bean ile yadar gamerzrom kurmayı düşünüyorum nasıl olur sence?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
En iyisi cyanogenmod 4.1.2 varsa kur google apps yükleme gerekirse